Rigtige adresser og synlige husnumre

En rigtig adressering er vigtig. Når uheldet er ude, er det vigtig, at ambulance, politi og brandvæsen kan komme hurtigt frem.

Adresserne bruges også af mange andre, blandt andet POST Danmark  og hjemmeplejen.

Det er dit eget ansvar at opsætte et tydeligt og synligt husnummerskilt, som passer med den adresse, kommunen har fastsat. Det er kommunerne, der fastsætter og ændrer adresser. Hvis du har spørgsmål, ændringer eller problemer med en adresse, kan du kontakte os på tlf. 6333 7115 eller e-mail: teknik-miljoeafdelingen@nyborg.dk

Læs mere om husnummerskilte her

Brochure om synligt husnummer

Tjek her om din adresse/husnummer er placeret korrekt på kortet

Flere adresser til din ejendom

Du bør også overveje om din ejendom har adresser nok. Hvis der f.eks. er både en privat bolig og en virksomhed på sammen ejendom, men med to adgange, bør der være to adresser. Et bygningskompleks kan f.eks. være udlejet til flere virksomheder, hvor hver lejer skal have egen adresse.

Hvis du har behov for flere adresser, skal du kontakte kommunen på tlf. 6333 7115 eller e-mail: teknik-miljoeafdelingen@nyborg.dk

HUSK : At opdatere din GPS

Vi oplever fra tid til anden, at folk henvender sig med fejl i deres GPS-kort, fordi GPS'en ikke kan finde den ønskede adresse, eller at GPS'en navigerer dig ad mærkelige veje.

Kommunerne har imidlertid intet at gøre med GPS-kortene. Kommunerne ajourfører løbende adresserne i Bygnings- og Boligregistret (BBR). Det er herfra, de private GPS-firmaer henter data til ajourføring af GPS-kort.

danmarksadresser.dk

Vil du vide mere om adressering så klik ind på www.danmarksadresser.dk

Sidst opdateret 07. januar 2016