Siden er både rettet mod dig som borger, der gerne vil være frivillig og de mange frivillige foreninger, der eksisterer i Nyborg Kommune.

Frivilligopslag

Cafeen Vestervold søger frivillige

Cafeen servicerer brugerne i aktivitetscentret. Der sælges varm mad to gange om ugen. Hver dag sælges kaffe, brød og hjemmebagt kage.

Kunne du tænke dig at være en del af det lille frivillige team, så kontakt Lisbeth Spælling på tlf. 2361 4942 eller Bodil Midtiby på tlf. 2329 8013.

Efterlysning

Har du en symaskine, du ikke bruger mere?

Dansk Flygtningehjælp i Nyborg Kommune, har oprettet en syklub for kvinder, hvor de mangler symaskiner og tråd. Hvis du skulle have en symaskine stående som du ikke bruger mere, så er de meget interesseret i at høre fra dig. 

Det er vigtigt, at maskinerne er i orden og fungerer.

Kontaktoplysninger

Frivilliggruppen - Nyborg, e-mail: frivillignet.nyborg@gmail.com, tlf. 4086 2618.

Ungdommens Røde Kors

Gør en forskel - som mentor kan du forandre hverdagen for børn og unge.

Se mere her

Bliv frivillig sundhedsambassadør

Er du interesseret i sundhed, og har du lyst til at være med til at sætte fokus på og igangsætte sunde aktiviteter i boligområderne i Nyborg Kommune?

Kontaktoplysninger

Sundhedskonsulent Mathilde Kihl Kellermann, tlf. 6333 8108, mobil 5127 3828, e-mail mkk@nyborg.dk.

Bliv kontaktfamilie for flygtninge

Har du lyst til at blive kontaktfamilie, kan du kontakte Lykke Pedersen, e-mail: frivillignet.nyborg@gmail.com og I kan få en snak om, hvilken form for frivillig indsats, du ønsker at være med i.

Se evt. mere på www.frivillignet.dk

Østfyns Sociale Handicapforening

Østfyns Sociale Handicapforening søger frivillige til  cafeen i Nørregade 25 i Nyborg - stedet der er til for alle. Hvis det kunne være noget for dig, så kontakt Inge Bruun og få en snak.

Kontaktoplysninger

Inge Bruun, tlf. 28153582, e-mail: imbn@ofir.dk

Den blå café søger frivillige

Den Blå Café er et værested for socialt udsatte borgere i Nyborg Kommune - en café fyldt med rummelighed og varme. Her kan man mødes til en kop kaffe og et rundstykke, et stykke smørrebrød eller få en dejlig lun ret. Der er tre ansatte i caféen, som løber meget stærkt - for der er nok at se til i caféen. Derfor kunne de godt bruge nogle ekstra hænder. Så hvis det var noget for dig at arbejde som frivillig, er du velkommen til at kikke ind i caféen på adressen Korsgade 6, Nyborg - eller giv et kald.

Kontaktoplysninger

Den blå Café, tlf. 6531 8570, mobil: 2133 5626

Aktivcentre i Nyborg Kommune

De tre aktivcentre i Nyborg Kommune søger frivillige. Aktivcentrene tilbyder forskellige aktiviteter til alle borgere over 60 år og førtidspensionister i alle aldre. Der ligger et center i Nyborg, et i Ørbæk og et i Ullerslev.

Få mere information her