Danmark spiser sammen

- Vær med til at gøre aftenen til noget helt særligt

Fem personer der kigger op mens de spiser sammen

Tirsdag 25. april dækker vi op til en storslået aften i festlige og hyggelige rammer, når Nyborg er værtsby for et af de fem store landsdækkende ”Danmark spiser sammen” arrangementer.

På denne side finder du alt praktisk information i forbindelse med arrangementet. 

Tid og sted

Den 25. april 2017
Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg
Kl. 18.00 - 21.15 (dørene åbnes kl. 17)

Aftenens program

17.00 - Dørene åbnes, snacks og musik ved Trio Savoy
18.00 - Officiel velkomst ved Bjarne Hastrup
18.00 - Hovedret
19.00 - Fangekoret fra Vridsløselille underholder
19.45 - Dessert
21.00 - Tak for i aften og kom godt hjem ved borgmester Kenneth Muhs

Pris og billetter

Arrangementet er så stor en succes, at vi allerede nu må melde alt UDSOLGT.

Gratis bustransport – men husk at reservere plads

Danmark spiser sammen skal være for alle. Derfor har vi sørget for gratis bustransport til og fra arrangementet. Busserne kører fra Ullerslev, Ørbæk og Nyborg og kører tilbage hertil, når arrangementet er slut.

16.40 fra Ullerslev Kirke (med stop 16.50 Sprotoften ved Toyota).
16.40 fra Ørbæk, v. Shell Hovedgaden
16.45 fra Nyborg, Havnen ved Lauses Grill

Reservation af bustransport sker til Nyborg rejser på 6531 1369 eller på nyborg@nyborg-rejser.dk – venligst angiv ”Nyborg spiser sammen” i emnefeltet.

Menu og forplejning

Her kan du læse lidt mere om, hvad vi skal have at spise aftenen igennem.

Snacks: Vi starter med en omgang lækre snacks, så kom gerne i god tid og få en god snak mens du nyder udsigten over Storebælt.

Hovedret: Glaseret Skinke med spinat a la creme med årstidens grønt.*.

Dessert: Jordbærtærte med cremefraiche og kaffe/ te

N.B. Kaffe, te og isvand er inkluderet i prisen, ønsker du øl, vand eller vin til maden, kan det købes til rimelige priser i baren: Øl/vand 25 kr., vin 148 kr.

*Som et alternativ til glaseret skinke tilbyder vi også en rødbedebøf med spinat a la creme. Hertil dagens grøntsager og kartoffel. For at ændre din menu bedes du sende en mail til  dip@nyborg.dk senest 20. april 2017.

For yderligere oplysninger, kontakt

Louise Hungeberg Andersen, konsulent, tlf. 6333 7539, e-mail: lhua@nyborg.dk

Sidst opdateret 28. marts 2017