Rosengårdens køkken

Vi laver vi mad til beboerne på Plejecenter Rosengården og til Rosengårdens café.

Hvem er vi?

Rosengårdens køkken ligger på Plejecenter Rosengården i Ørbæk. Der er 10 medarbejdere i køkkenet, der sikrer, at måltiderne lever op til de hygiejniske regler fra Miljø- og levnedsmiddelkontrollen. Hanne Dall Jensen er daglig leder af Rosengårdens køkken, og hun gør meget ud af, at beboerne oplever en stor fleksibilitet.

Vi producerer mad til:

  • Plejecenter Rosengården 

  • Café Rosengården

Beboerne og gæsterne skal og kan få det, lige som de gerne vil have det. Vi gør meget ud af at være med hele vejen lige fra at folde servietter og pynte op  til at arrangere og producere store fødselsdagsmenuer for beboerne. 

Køkkenet har tradition for at lave mad, der også er højtidsrelateret. Vi byder bl.a. på hjemmelavede julefrokostmåltider, nytårstorsk og traditionelle påskeretter.

Se menuplan for november 2018 her

Menuplanerne ligger også i Café Rosengården.

Hvis der er specielle hensyn at tage til din kost, eller hvis du ønsker yderligere information om køkkenet Rosengården kan du kontakte køkkenet på e-mail: koekrosengaarden@nyborg.dk  

Sidst opdateret 31. oktober 2018