Frivillig Fredag 2017

Aktivitetsbazar og frivilligfest på Torvet i Nyborg 29. september fra kl. 15.

Logo Frivillig Fredag 2017

Det bliver et slaraffenland for børnefamilier, unge og ældre, når frivilligheden hyldes og foreningerne viser værdien af deres aktiviteter frem til Frivillig Fredag.

I Nyborg by kan man for første gang se foreningerne i en larmende og festlig stjerneparade ned gennem gågaderne. På Torvet kan børnene efterfølgende prøve brandslukning, hoppe i hoppeborg, tegne med kridt, deltage i Rasmus Klump børneløb (420 m) og få en krammer, blive malet som en løve, sidde i en politibil eller brandbil og opleve spejderlivet.
Frivillig Fredag står desuden i sundhedens tegn, idet man både kan få tjekket sin sundhed, blive introduceret til taekwondo, side by side cykler, en glad gåtur på volden og meget andet.

Der er også en hel del for de unge på programmet. De kan bl.a. opleve rockmusical og høre elektronisk loungemusik. Der vil også være modeshow i genbrugstøj. De kan også hilse på de nyetablerede Natteravne.

Frivilligcenter Nyborg kan på denne mærkedag desuden fejre 1 års fødselsdag. Det gør de med brunsvigerkage til de første 200 gæster.

Temaet for denne Frivillig Fredag er netop ’vis værdien’ og det er der en bred vifte af sociale, kulturelle, interkulturelle og fritidsforeninger, der glæder sig til.  Kom og hils på de mange frivillige stjerner, få en snak og en kop kaffe, nyd musikken og underholdningen og kast jer ud i aktiviteterne. Det bliver en forrygende eftermiddag på Torvet i Nyborg. 

Program

Kl. 15:00 - Velkomst v. Frits Christensen, formand for Sundheds- og Forebyggelsesudvalget.

Kl. 15.05 - Stjerneparade gennem byen.

Kl. 15.30 - Pladsen åbner for alle.

Kl. 16.00 - Modeshow – Gymnasieeleverne og Røde Kors Genbrug.

Kl. 16.30 - Centimeter-maraton, 420 m. Mød Rasmus Klump, løb med og få flot medalje (tilmelding på centimetermaraton.dk el. på dagen).

Kl. 17.00 - Gå dig glad på en ca. 3km rute på Volden. Mød en ny eller gammel ven.

Kl. 19.00 - Farvel og tak (og fællesspisning for alle de frivillige).

For yderligere oplysninger, kontakt

Signe Pejstrup, Frivilligcenter Nyborg. Tlf. 4263 1185, e-mail: signe@frivilligcenter-nyborg.dk 

Jannie Rasmussen, frivllighedskonsulent. Tlf. 6333 8103, e-mail: jras@nyborg.dk

Sidst opdateret 18. september 2017