Overrækkelse af Gode Liv-Pris 2017

Nyborg Kommune og Nordea-Fondens Gode Liv-Pris 2017 blev fredag 19. maj tildelt Jane Have Andersen, Broen Nyborg.

Logo fra Nyborg Kommune og Nordea-Fondens Gode Liv-Pris 2015

Prisen har til formål at anerkende modtagerens initiativ og særlige gode indsats til gavn for Nyborg Kommune eller kommunens indbyggere.

Jane Have Andersen startede for fem år siden Broen Nyborg, en forening der hjælper udsatte børn og unge mellem 6 og 18 år til en aktiv fritid.
Foreningen er en lokalafdeling af Broen Danmark og er hverken politisk eller erhvervsrettet og økonomien dækkes udelukkende af sponsorater og frivilligt arbejde fra tre personer.

Børnene henvises blandt andet fra skoler, sagsbehandlere, psykologer, sundhedsplejersker i kommunen eller søger selv direkte ved foreningen.

Foreningen har i de fem år den foreløbig har eksisteret i Nyborg, hjulpet 287 børn og unge  med betaling af kontingent, udstyr og evt. sommerskoler og stævner.

Der er pt. 120 aktive børn og unge, som får glæde af foreningens hjælp, som videreformidles til diverse idrætsklubber f.eks.; Danehofskolen, Musikskolen, fodbold, håndbold, svømning, ridning, dans og meget andet. I alt er børnene fordelt på 25 foreninger.

Som borgmester, er jeg meget glad for at vi i Nyborg Kommune har så mange frivillige ildsjæle og sådan en er Jane Have Andersen. 

Prisen består af en mini skulptur af ’Stenblomsten’ støbt i bronze suppleret med et kontantbeløb på kr. 5.000,- doneret af Nordea Fonden.

Vi ønsker stort tillykke med prisen.

Kenneth Muhs, borgmester

 

Sidst opdateret 19. maj 2017