Overrækkelse af Gode Liv-Pris 2018

Nyborg Kommune og Nordea-Fondens Gode Liv-Pris 2018 blev fredag 1. juni tildelt Steen Jensen, Tårup.

Kenneth Muhs, Sten Jensen og Kasper Helding Hansen

Prisen har til formål at anerkende modtagerens initiativ og særlige gode indsats til gavn for Nyborg Kommune eller kommunens indbyggere.

Steen Jensen har siden 2013 ejet og drevet Tårupportalen, som er en fælles digital portal for landsbyerne Tårup og Frørup.

Steen yder et stort arbejde for at skabe fællesskab og trivsel i landsbyerne og opdaterer dagligt Tårupportalen med nyt om stort og småt der foregår i byerne. Han udsender nyhedsbreve 5 – 8 gange om måneden med links til aktuelt stof og med inspiration til deltagelse i fælles aktiviteter.

Steen deltager ofte selv i arrangementerne og er efterfølgende hurtig til at lægge billeder op og skrive om arrangementet .

Tårupportalen rummer undersider, der relaterer sig til potentielle tilflyttere, turister i området, landsbyrådene, pendlere, virksomheder, kommunalpolitik, lokalhistorie, foreningsliv og leverer digitale portrætter af borgere og virksomheder i landsbyerne. Tårupportalen har egne sider på Facebook, Twitter og Instagram.

En af Steens nyeste tiltag er hjemmesiden Visit Taarup, med alle oplysninger til turister om egnens oplevelser, overnatningsmuligheder spisesteder m.m.

Som borgmester, er jeg meget glad for at vi i Nyborg Kommune har så mange frivillige ildsjæle og sådan en er Steen Jensen. 

Prisen består af en mini skulptur af ’Stenblomsten’ støbt i bronze suppleret med et kontantbeløb på kr. 10.000,- doneret af Nordea Fonden.

Vi ønsker stort tillykke med prisen.

Kenneth Muhs, borgmester

 

Sidst opdateret 01. juni 2018