Lokalplaner og kommuneplantillæg i høring

Er der lokalplaner eller kommuneplantillæg i høring, vil de som hovedregel blive annonceret her på siden.

Forslag til lokalplan nr. 302 og kommuneplantillæg nr. 10
I høring til og med 31. marts 2020

Indkaldelse af idéer og forslag  - Dyrehave Mølle i Nyborg
I høring til og med 31. marts 2020

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 11 - Grønt Danmark
I høring til og med 11. maj 2020

Høring lokalplan nr. 308 - udsættes
Teknik- og Miljøudvalget besluttede 9. marts 2020 at sende forslag til lokalplan nr. 308 for et erhvervsområde og ny dagligvarebutik ved Vestergade, Nyborg i offentlig høring.

Med Regeringens udmelding 11. marts om hjemsendelse af offentligt ansatte, der ikke varetager kritiske funktioner, er det samtidig besluttet i Nyborg Kommune, at udsætte offentlige høringer af lokalplanforslag. Det skyldes bl.a. at det ikke er muligt at foretage reel inddragelse ifm. høringsperioden.

Planforslaget vil blive sendt i offentlig høring på et senere tidspunkt.

Webtilgængelighed

Der kan være dokumenter på denne side, der ikke er webtilgængelige i den grad, som du har brug for.

Har du brug for dokumenterne i en mere tilgængelig version, er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail: webmaster@nyborg.dk.

Sidst opdateret 17. marts 2020