Bredbåndspuljen 2020

Har du dårligt internet? – Så tjek om du kan søge bredbåndspuljen 2020.

Energistyrelsen har åbnet for ansøgning af bredbåndspuljen 2020. Folketinget har afsat 100 mio.kr. på finansloven til puljen. 

Sidste års pulje betød at 235 adresser i Nyborg Kommune fik støtte fra puljen på i alt 5,4 mio.kr. til bredbåndsløsninger. Nyborg Kommune ser frem til igen i år at hjælpe nye projekter med vejledning og sparring. 

Puljen er målrettet de dårligst dækkede adresser i Danmark, hvor det er sværest at få bedre bredbånd på kommercielle vilkår. Ansøgere skal oprette bredbåndsprojekter i lokale sammenslutninger.

Du kan læse mere om, hvad du skal gøre for at ansøge bredbåndspuljen 2020 på Energistyrelsens hjemmeside her. Der finder du viden om ansøgningsprocessen, og du kan se et kort over alle de adresser, som kan søge støtte fra puljen.

Læs mere og ansøg her

Nyborg Kommune bidrager med 1000 kr. pr. husstand til ansøgere, der opnår støtte via bredbåndspuljen 2020. Det har indflydelse i den pointmodel, som afgør om jeres projekt opnår støtte.

Nyborg Kommune opfordrer alle, med interesse for at ansøge bredbåndspuljen, til at tage kontakt til Dennis Hansen på e-mail: teknik-miljoeafdelingen@nyborg.dk eller på tlf. 6333 7926, der er klar med vejledning i forbindelse med bredbåndspuljen 2020. 

 

Sidst opdateret 10. juni 2020