Kommunale byggegrunde til salg

Er du interesseret i en parcelhusgrund, kan du henvende dig til Nyborg Kommune eller en af de ejendomsmæglere, som Nyborg Kommune har indgået samarbejde med.

Både kommunen og ejendomsmæglerne viser gerne udstykningerne frem og hjælper med købsaftalen. 

danbolig Nyborg, Nørregade 5, 5800 Nyborg. Tlf. 6531 2800, e-mail: nyborg@danbolig.dk  

Estate Ejendomscentret Østfyn, Vestergade 2, 5800 Nyborg. Tlf. 6531 4440, e-mail: 5800@estate.dk 

home  Nyborg, Korsgade 17, 5800 Nyborg. Tlf. 6531 6464, e-mail: nyborg@home.dk

Nybolig Nyborg, Adelgade 8, 5800 Nyborg. Tlf. 6531 6510, e-mail: 5800@nybolig.dk

Grundsalgsmodul

Grundsalgsmodulet er kommunens samlede indgang til information om kommunens byggegrunde - til private såvel som erhverv. I modulet finder du både kortmateriale og information om udstykningen, lokalområdet og priser.

Grundsalgsmodul

I grundsalgsmodulet kan du, på en let og overskuelig måde, se mange forskellige informationer samtidig.

Er det første gang du besøger denne side, kan du med fordel benytte dig af nedenstående vejledning.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at skrive eller ringe til os, så sender vi materiale på de udstykninger, du er interesseret i. Hanne Tornhøj, e-mail: hto@nyborg.dk, tlf. 6333 7947 eller Lone H. Larsen, e-mail: lola@nyborg.dk, tlf. 6333 7945 eller e-mail: teknisksekretariat@nyborg.dk

Vejledning

Når du kommer ind på grundsalgsmodulet har du mulighed for at vælge mellem ”Villagrunde”, ”Erhvervsgrunde” og ”Storparceller”.

Alle tre kategorier vises på samme måde.

Under ”Områder” får du vist alle de steder, hvor der er grunde til salg. Ved at gå ind på det enkelte sted, får du en beskrivelse af grundene, området, priserne m.m.

Oplysninger som vedrører den enkelte udstykning eksempelvis ”salgsvilkår” ”vejledende takstblad” ”lokalplan” m.v. vil være lagt som link til de enkelte oplysninger.

I venstre side af kortet øverst ”pil” over udstykningen har du mulighed for at lægge flere ”lag” på kortet. Det giver mulighed for blandt meget at se skoledistrikter, matrikelkort m.m. Kan du ikke se oplysningerne, skal du prøve at zoome ud.

Sidst opdateret 31. januar 2017