Nyttige links

www.frivillighed.dk

Center for frivilligt socialt arbejde hjælper frivillige og frivillige sociale organisationer med at udvikle rammer for frivilligt socialt arbejde, som tiltrækker nye frivillige og fremmer læring og udvikling.

www.frivillighed.dk

www.frivilligjob.dk

Landsdækkende jobdatabase hvor foreninger, organisationer og institutioner kan annoncere efter frivillige. Det er gratis at bruge frivilligjob.dk – både for frivillige og de, der søger frivillige til deres aktiviteter.

www.frivilligjob.dk

www.arbejdsmiljoviden.dk

Videncenter for Arbejdsmiljø har en række artikler vedrørende frivillige og arbejdsmiljø. Brug søgefeltet på siden og skriv ”frivillig”.

www.arbejdsmiljoviden.dk

www.frivilligraadet.dk

Frivilligrådet er nedsat af Socialministeriet til at rådgive social- og integrationsministeren og Folketinget om den frivillige sektors rolle og indsats i forhold til sociale udfordringer. Rådets formål er at bidrage til den offentlige debat om den frivillige sektors rolle i udviklingen af velfærdssamfundet, herunder sektorens samspil med den offentlige sektor og erhvervslivet. Siden indeholder en række facts og debatartikler om frivillighed.

www.frivilligraadet.dk

Sidst opdateret 07. juni 2019