Gruppeforløb ved ungepsykolog

Dette gruppeforløb er for dig, der er mellem 16 og 25 år, og som er åben for at indgå i et personligt udviklingsforløb sammen med andre unge.

Det at være i en gruppe giver ofte noget ekstra, end et individuelt forløb kan. I gruppen, hvor der vel at mærke er tavshedspligt, møder du nemlig andre, der med deres individuelle historier og personlige udvikling kan give dig nye perspektiver, støtte din motivation og dermed dit arbejde med dig selv og den forandring, du ønsker.

Gruppeforløbet er ikke et behandlingsforløb, men er designet til at give dig nogle værktøjer samt udvikle færdigheder til at håndtere de problematikker, der spænder ben for dig i din hverdag. Det omhandler bl.a. lære at tage værdibaseret valg, der får dig tættere på det, der er vigtigt for dig, og beriger dit liv på den lange bane.

Forløbet

  • Består af 8 gange og vil foregå en gang ugentligt.
  • Hver gang vil vare 1 time og 30 minutter.
  • Der vil være to hold ugentligt; onsdag kl. 13:30-15:00 og torsdag kl. 10:00-11:30.
  • Det er vigtigt, at du deltager alle 8 gange.
  • Grundet Corona vil forløbende for nuværende foregå virtuelt i en gruppe med kun 4 deltagere.

Tilmelding

Vil du gerne med på holdet så kontakt ungepsykologen, din ungerådgiver eller send en mail til jobvejledning@nyborg.dk med emnet ”Gruppeforløb hos ungepsykolog”, hvor du oplyser dit telefonnummer, så kontakter vi dig for tilmelding.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til ungepsykologen på tlf. 2943 5122 tirsdag-torsdag mellem kl. 12-14.

VIGTIGT! Er du under 18 år, skal dine forældre give skriftlig tilladelse til, at du må deltage. 

Sidst opdateret 16. februar 2021