Tilbud til ledige i Nyborg Kommune

Nyborg Kommune åbner to tilbud til ledige.

Tilbud 1 - Åben vejledning

Som ledig har du mulighed for at deltage i Åben vejledning. Vores åbne vejledning foregår:

• Mandag 9.00-15.00 (pause fra 11:30-12.00)
  • Tirsdag 12.30-15.00
  • Torsdag 12.30-15.00

I vores åbne vejledning kan du få hjælp til alt i din jobsøgning, lige fra at skrive ansøgninger til inspiration til nye jobsøgningsstrategier. Det er et åbent værksted, hvor du kommer når det passer dig. Du møder blot på i receptionen på Jobcenteret, Ringvej 3a så viser de dig vej.

Tilbud 2 - Informationsmøde for jobparate

Hver onsdag fra klokken 13.00-15.00 afholdes der informationsmøde for jobparate.

Er du ny-ledig, eller har du skiftet målgruppe til at være jobparat, f.eks. fra sygedagpengemodtager til dagpengemodtager, så infomødet noget for dig.

Her får du en introduktion til Jobnet og hvordan det skal benyttes i din jobsøgning. Derudover er der også en introduktion til Nyborg Kommunes andre tilbud, samt de rettidigheder du har som jobparat.

Du kan også møde medarbejdere som ved noget om uddannelse, samt vores virksomhedskonsulent som kan give dig sparring om de lokale virksomheder i Nyborg Kommune.

Hvis du ønsker at deltage i infomødet, kan du tilmelde dig via e-mail: jobvejledning@nyborg.dk, i emnefeltet skal du skrive ”tilmelding til infomøde jobparate”.

Sidst opdateret 19. maj 2021