Film: Kom til Nyborg

Nyborg Turistforening og Nyborg Kommune har sammen finansieret en kort film om Nyborgs herligheder.

Filmen har det primære formål at give konferencegæster på byens hoteller lyst og interesse for at vende tilbage til Nyborg. Hvert år besøger mange tusinde gæster byens hoteller for at deltage i en konference uden nødvendigvis at nå at opleve hverken naturen, slottet, bymiljøet eller andre attraktioner i nærområdet.

Filmen blev lanceret 1. gang på Hotel Hesselet 10. februar 2014 for medlemmer af Erhvervs- og Udviklingsudvalget, Nyborg Turistforenings bestyrelse samt de 5 hoteller i Destination Nyborg.

Filmen er primært fremstillet til at kunne anvendes i hotellernes foyerer men vil i fremtiden også være at finde på hjemmesider hos Nyborg Kommune, Nyborg Turistforening og Visit Nyborg. Nyborg Turistforening medbringer også filmen ved en turistmesse i Herning i vinterferien.

Den varer kun få minutter og er uden tale. Filmen fortæller en historie om at mødes i Nyborg og giver en forsmag på de smukke og stemningsfulde omgivelser ved havet, ved slottet og i byen. Det er skuespillerne Sophie Bredal Zinkernagel og Martin Paaskesen fra Odense Teaterskole, der medvirker som hovedpersoner i filmen.  

Kom til Nyborg from Storm Film on Vimeo.

Filmen er et led i brandingen af Nyborg, som i 2013 blandt andet indebar fremstilling af profilbrochuren ”Kom til Nyborg” på dansk, engelsk og kinesisk.

Filmen er produceret af Storm Film ved dokumentarinstruktør Adam Rieper og fotograf Morten Chr. J. Olsen. Optagelserne er lavet i løbet af sommeren 2013.

Det er Erhvervs- og Udviklingsudvalget i Nyborg Kommune, der i 2013 bevilgede midler til filmen sammen med Nyborg Turistforening.

For yderligere oplysninger kontakt

Claus Hansen, Hotel Nyborg Strand, tlf. 6531 3131
Peter Karner, Hotel Hesselet, tlf. 2142 8678
Christina Holck, Holckenhavn Slot, tlf. 6331 2183
Jan Larsen, Hotel Sinatur, tlf. 3061 5002
Gulle Simonsen, Hotel Villa Gulle, tlf. 6530 1188

Formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget Peter Wagner Mollerup, tlf. 2040 6079
Formand for Nyborg Turistforening Camilla Krøytzer, tlf. 2751 2051

Sidst opdateret 23. november 2015