Naturoplevelser

Nyborg Kommune er præget af et varieret landskab, som inviterer til spændende naturoplevelser. Her er både større skovområder, fjord, masser af bynær natur og nogen af Danmarks bedste strande.

I byen byder de forskellige smukke blomsterbede på variation alt efter årstid. Så man må sige, at Nyborg Kommune byder på noget for enhver smag.

Her kan du se en oversigt over Naturforeninger i Nyborg Kommune

I menuen til venstre finder du et udpluk af vores skønne naturoplevelser.

13 grønne oplevelser

13 grønne oplevelser i Nyborg Kommune er et udpluk af store og små naturperler spredt ud over kommunen. Det er vores håb, at endnu flere bliver opmærksomme på de naturoplevelser der findes. Det er også en opfordring til at bruge de grønne område som rekreation for sjæl og krop. Hver af de 13 områder er beskrevet med en kort tekst, et detailkort med forslag til gåture og symboler, der angiver hvilke aktiviteter og faciliteter, der findes de pågældende steder. Der er udarbejdet en folder, som fås på bibliotekerne i kommunen, i Borgerservice og hos Visit Nyborg.

Læs her om de 13 grønne oplevelser i Nyborg Kommune 

Oplevelser på egen hånd - Fyn

I folderen Oplevelser på egen hånd - Fyn kan du læse om naturoplevelser i alle Fynske kommuner - Vissenbjerg Bakkerne, Fyns Hoved, Hjulby Sø og Thurø Rev - alt disse steder og meget mere kan du læse om i folderen.

Læs folderen Oplevelser på egen hånd - Fyn

Sidst opdateret 11. november 2019