Aktivcenter Ørbæk

Et samlingspunkt i Ørbæk.

Ørbæk Aktivcenter

Aktivcenter Ørbæk er et tilbud til alle personer over 60 år samt førtidspensionister i alle aldre. Vores uddannede personale sætter rammerne for og tilbyder hyggeligt samvær og aktiviteter for dig, der har lyst til at skabe eller bevare gode sociale netværk og det fysiske velvære.

Aktiviteterne kan variere efter de behov og interesser, brugerne har. Du er altid velkommen til en rundvisning på Aktivcenter Ørbæk.

Vi har gode faciliteter - fællesrum, køkken, IT-rum og aktivitetsrum med mulighed for forskellige aktiviteter, arrangementer, foredrag og årets fester. I tilknytning til Aktivcentret har vi et træningscenter, hvor der er mulighed for træning på hold eller individuel træning.

Som samlingspunkt for Aktivcentret ligger Cafe Rosengården. Cafeen har dagligt åbent og har et stort udbud af varm og kold mad, som kan nydes i cafeen eller tages med hjem. Cafeen kan benyttes af pensionister, efterlønsmodtagere og øvrige, der gæster vores hus.

Læs mere om Aktivcenter Ørbæk her

Aktivcentrets vinterprogram september 2019 til maj 2020

Download det fulde program for januar 2020 her

Vi udgiver et brugerblad - ”Kløverbladet” en gang om måneden. Her kan du læse om vores aktiviteter eller tilmelde dig til arrangementer. Bladet koster 10,00 kr. 

Sidst opdateret 02. januar 2020