Program Ullerslev Seniorhøjskole

Program for vinter 2020.

Mandag 6. januar kl. 13.30-16.00

Tidligere præst Palle Jensen: Glimt i øret” er et lille album af fortalte, muntre erindringsglimt fra Limfjordskøbstaden Nykøbing Mors i 1950’erne og -60’erne, forhåbentligt fortalt sådan, at de også vækker en vis genkendelighed i det fynske.

Mandag 3. februar kl. 13.30 -16.00

Jane Heitmann, MF, formand for Sundheds– og Ældreudvalget: ”Frivillig i Nicaragua.” I sommeren 2015 rejste MF Jane Heitmann med hendes tre børn til Nicaragua for at bidrage med en frivillig indsats på et aktivitetscenter for fattige børn. Familien underviste bl.a. børnene i engelsk, geografi og matematik. Turen har gjort stort indtryk på hele
familien – ikke mindst Janes tre børn. Nicaragua er næst efter Haiti, det fattigste land i Mellemamerika. Hør en hjertevarm fortælling om ”op og nedture” og hvordan turen på flere måder har været skelsættende for familien Heitmann.

Mandag 9. marts kl. 13.30 -16.00

Camilla Kallan Larsen, Reden Odense: ”Reden Odense er et anonymt værested, som har til formål at lindre og forbedre livssituationen for danske og udenlandske kvinder, der er havnet i en svær situation grundet stof- og alkoholmisbrug, prostitution, psykisk sygdom, fattigdom og hjemløshed. Reden tilbyder at hjælpe kvinderne videre i tilværelsen gennem samtale, rådgivning og som bisidder i kontakten til myndigheder.”

Tilmelding

Tilmelding ikke nødvendig. Alle er velkommen. Husk kop og kage. Kaffe eller te serveres. 

Program kan afhentes på Ullerslev Bibliotek eller Aktivcenter Ullerslev.

Pris

For tre eftermiddage 100 kr.

For en eftermiddag 40 kr.

Adgangskort købes ved indgangen. Kontant eller med Mobile Pay.

Sidst opdateret 05. december 2019