Velkommen til Vindinge Landsbycenter

Vindinge Landsbycenter ligger i skønne og rolige omgivelser i Vindinge ca. 4 km fra Nyborg Centrum.

Vindinge Landsbycenter

Centeret er omgivet af store græsplæner og har en dejlig sansehave, hvor du kan nyde en gåtur alene, med din familie eller med andre beboere.

Vindinge Landsbycenter er bygget i ét plan og er opdelt i 3 hyggelige bo-enheder med 8 lejligheder i hver. Det er et lille plejecenter med i alt 24 boliger, som rummer stue og badeværelse.

På 2 af enhederne er der tekøkken i boligerne, og hver bolig har en lille terrasse med udgang til vores skønne sansehave.

Vindinge Landsbycenter har en venneforening, som arbejder flittigt på at skabe arrangementer, forskønnelse og festligheder sammen med beboere, pårørende og personale. Der er mulighed for at deltage i forskellige arrangementer lige fra bankospil, gymnastik, kortspil og meget mere.

Vi ønsker, at alle beboere på Vindinge Landsbycenter får en hverdag, der er tæt på det liv, de havde, før de flyttede ind i boligen.

For os er det vigtigt, at centerets beboere bliver inddraget i de daglige gøremål i det omfang, de kan og vil, hvilket er med til at fremme et aktivt og selvbestemmende liv.

Vores ønske er, at beboerne får gode oplevelser i hverdagen, og vi tror på, at humor, glæde og smil i hverdagen gør livet bedre.

Henvendelse kan ske til centeret for yderligere oplysninger, og du er altid velkommen til at besøge os og gå en tur i området.

Vindinge Landsbycenter
Vindinge Landsbycenter 1
5800 Nyborg
Tlf. 6333 7042
P-nr. 101 044 5945

Centerleder Kirsten Skibsted Olesen, tlf. 6333 7441, mobil: 4010 0922, e-mail: kso@nyborg.dk

Læs om bruger- og pårørenderådet for Vindinge landsbycenter her

Læs mere om Vindinge Landsbycenter her

Se grundplan af lejlighederne  

 

Du skal være opmærksom på, at udbyderen af servicen sætter en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs om cookies

Sidst opdateret 19. oktober 2018