Velkommen til Plejecenter Rosengården

Plejecenter Rosengården ligger i Ørbæk tæt ved bykernen.

Rosengaarden

Centeret består af 44 boliger. Der er 14 to-rums boliger og 30 et-rums boliger. Alle boliger har eget bad, toilet og en lille terrasse. Plejecenteret er opdelt i 3 afdelinger med fælles opholdsstue, spisestue samt haver udfor hver afdeling.

Vi  har mange frivillige tilknyttet Rosengården, som hjælper os i hverdagen. Du og dine pårørende har dagligt mulighed for at deltage i forskellige arrangementer, såsom banko, film, gymnastik, musiktræf og meget mere. Aktivitetskalenderen fremgår  af "Kløverbladet" som er Rosengårdens og Aktivcentrets interne blad, der udkommer hver måned.

Rosengårdens have er anlagt med musik og andre aktiviteter, hvor du kan nyde en stund for dig selv eller i selskab med andre beboere.

For os er det vigtigt, at du bliver inddraget og har medindflydelse på hverdagen i det omfang, det er muligt for dig, så du kan leve et aktivt og selvbestemmende liv.

Vores hverdag er præget af grundværdierne selvbestemmelse, ligeværd og respekt, og her på Rosengården ønsker vi at hjælpe alle beboere med at leve et så selvbestemmende og aktivt liv som muligt. Vi stræber efter at skabe en god tilværelse efter den enkeltes behov og ønsker – gennem et kompetent og tværfagligt samarbejde, hvor medindflydelse og et aktivt liv er nøgleordet.

Du kan læse mere om vores værdighedspolitik, frivillighedspolitik og pårørendepolitik nedenfor.

Politikker, strategier og indsatser

Henvendelse kan ske til centeret for yderligere oplysninger og aftale om besøg.

Plejecenter Rosengården
Kløvervej 1
5853 Ørbæk
Tlf. 6333 7033
P-nr. 100 332 0414

Centerleder Monika Larsen, tlf. 2152 9405, e-mail: monl@nyborg.dk

 

Præsentation af haven

Kom med rundt i haven og se de skønne omgivelser Plejecenter Rosengården har.  

Sidst opdateret 29. oktober 2020