Senior Info - din vej til viden

Senior Info er din vej til viden om det aktive seniorliv i Nyborg Kommune.

Seniorinfo

Det betyder, at vi i Senior Info sætter fokus på dit seniorliv, hvorfor du altid er velkommen med dine spørgsmål.

Hvad er Senior Info?

I Senior Info bliver du altid mødt af vores venlige og frivillige værter, der byder dig velkommen og informerer om centerets tilbud.

Senior Info er et samarbejde mellem frivillige og kommunale kræfter i Nyborg Kommune, herunder Ældre Sagen, Ældrerådet, Handicaprådet, bibliotekerne, Sundheds- og Omsorgsafdelingen og Borgerservice.

Hvad kan jeg i Senior Info?

I Senior Info kan du henvende dig med netop det spørgsmål, der er relevant for dig. Vores værter har tid til at lytte, så de på bedste vis kan hjælpe dig videre. Det kan eksempelvis være ved at hjælpe dig med at søge information og inspiration eller vise dig på vej videre, så du kommer et svar eller en løsning nærmere.

Alle henvendelser er velkomne, og alle spørgsmål er relevante! Du kan bl.a. henvende dig med it- og digitaliseringsspørgsmål så som oprettelse af e-mail, digital post, e-boks, mm. Det kan også være henvendelser i forbindelse med, at du er blevet enlig eller er tilflytter i Nyborg. Mulighederne i Senior Info er mange.

Du er også velkommen i Senior Info, selvom du ikke har et konkret spørgsmål. I Senior Info finder du meget forskelligt materiale om seniorlivets muligheder, som du er velkommen til at sætte dig ned og læse eller tage med hjem.

Temadage og arrangementer

Hver uge sætter vi i Senior Info fokus på forskellige temaer. Det betyder, at der hver uge afholdes forskellige temadage, hvor du kan henvende dig med spørgsmål indenfor et specifikt emne, og eksperter vil stå klar til at hjælpe dig videre.

Læs mere om, hvad der sker i Senior Info under menuen ’Det sker i Senior Info’ til venstre.

Månedens Hjælpemiddel

Hver måned sætter vi i Nyborg Kommune særlig fokus på et hjælpemiddel eller et område indenfor hjælpemidler – vi kalder det Månedens Hjælpemiddel.

For yderligere oplysninger kontakt

Ønsker du at være frivillig i Senior Info, eller har du spørgsmål/kommentarer vedr. Senior Info, kontakt Bitten Beck Hansen på e-mail: udvikling@bittenbeckhansen.dk eller tlf. 3034 2752.

Sidst opdateret 15. november 2018