Book tandtid

Book tid og følg med i dit barns journal online.

Du kan selv booke tid til dit barns tandlægetid hos Nyborg Kommunale Tandpleje. Det er en ny digital løsning, der gør det muligt i ro og mag at finde en ledig kalendertid til dit barns tandeftersyn.

Denne løsning betyder bl.a. også, at det nu ikke kun er den ene forælder, men at begge forældre, barnet selv eller andre påtegnede kan få besked via sms eller e-mail, når der er en påmindelse fra tandplejen.

Bookingsystemet er enkelt at gå til. Du modtager en sms med påmindelse om, at det er ved at være tid til at bestille en tandlægetid til dit barn. Ved at klikke på linket nedenfor får du med brug af dit NemID adgang til at:

  • booke tid til tandeftersyn og aflyse/ændre tider.
  • se barnets journaler. 
  • læse beskeder fra tandplejen.
  • udfylde og vedligeholde barnet helbreds- og kontaktoplysninger.

http://booktandtid.nyborg.dk

Når du har opdateret din profil med dit mobilnummer og e-mail, vil du fremadrettet få påmindelser fra tandplejen. Ud over påmindelser om at booke nye tider, får du også påmindelser, hvis der fx er besked fra tandplejen, når der er skrevet nyt i journalen, hvis en tid bliver ændret, eller hvis dit barn udebliver fra en tid.

Der vil være tider, der ikke er omfattet af borgerbooking fx tider til tandstillingsvurdering, kirurgi og akut tandpine/tandskade. Du vil stadig modtage påmindelser på disse tider, men du kan ikke selv booke eller ændre dem. I sådanne tilfælde skal du henvende dig til tandplejen på tlf. 6333 7077.

Du kan også sende en e-mail til os

Vi anbefaler, at du allerede fra start opdaterer dine kontaktoplysninger med mobilnumre til modtagelse af SMS, e-mail og dit barns helbredsoplysninger.

Har du spørgsmål, eller ønsker du bare at vide mere om det nye bookingsystem, er du meget velkommen til at kontakte os. 

 

Sidst opdateret 13. september 2018