EU-udbud - Dynamisk indkøbssystem på udendørs lege, fitness og aktivitetsudstyr

Nyborg Kommune ønsker at etablere et dynamisk indkøbssystem for køb af udendørs lege-, fitness- og aktivitetsudstyr til kommunens afdelinger og institutioner.

Nyborg Kommune har pr. 1. januar 2017 32.142 indbyggere, hvoraf 18,8 % er i aldersgruppen 0-17 år. Kommunen har 4 folkeskoler fordelt på 7 matrikler og 14 daginstitutioner, hvoraf 11 er integrerede institutioner.

Kommunen har et areal på 277 km2, og ca. 35 offentlige legepladser.

Nærværende udbud omfatter levering af udendørs lege-, fitness- og aktivitetsudstyr til Nyborg Kommune. Udbuddet er opdelt i fem kategorier. Kategorierne er nærmere beskrevet i afsnit 2.3 Kategorier. Kravspecifikationen for de af udbuddet omfattede produkter fremgår af udbudsmaterialets afsnit 3. Kravspecifikation.

Leverings- og betalingsforpligtelser fremgår af bilag 1 Leveringskontrakt.

Procedure

Du tilmelder dig opgaven ved at trykke på linket nedenfor. Såfremt du ikke er licenshaver hos Mercell Danmark A/S skal du udfylde en registrering af dit firma. Denne registrering er nødvendig for videre deltagelse og er uden omkostninger.

Efter du har meldt din interesse skal du oprettes i Mercell - dette sker indenfor normal arbejdstid og er ikke en automatisk proces. Herefter modtager du login koder til www.mercell.dk. Når du er logget ind, skal du trykke på "My Mercell" for at se eller downloade alle informationer.

Klik her for at deltage i opgaven

Sidst opdateret 29. maj 2020