Indvielse af ny legeplads på Vibeskolen

Vibeskolen stiler højt og favner bredt. Det gør vi også, når vi laver legeplads.

Legepladsen på Vibeskolen i Ullerslev

Vartegnet for vores nye legeplads til eleverne i indskoling og SFO på Vibeskolen er et 6 m højt legetårn, hvor eleverne udfordres i højden. Samtidig er det en supermoderne og unik legeplads med masser af legeredskaber som gynger, rutcherør, multibane, tarzanbane, hængekøjer. Det er en legeplads, hvor der er plads til vild leg, boldspil, fordybelse og afslapning, hvor eleverne kan hoppe, klatre, gynge og optræde. En legeplads, hvor der er rig mulighed for både leg og læring.

Fredag 1. september kl. 13.30 indvier vi vores nye legeplads. Borgmester Kenneth Muhs kommer kl. 13.30 og forestår den officielle indvielse. Både børn og voksne i Ullerslev By og omegn er velkomne til indvielsen.

SFO-leder Jette Rasmussen har været ansvarlig for etablering af den nye legeplads på Vibeskolen og har været hjernen bag udformningen af legepladsen, som på mange måder er ganske særlig og unik.

For nærmere oplysninger vedr. etablering af legeplads samt indvielse kan SFO-leder på Vibeskolen Jette Rasmussen kontaktes på tlf. 6333 7220.

Sidst opdateret 25. august 2017