Danmarks største havefestival 'Danmark Dejligst'

'Danmark Dejligst' kalder sig for verdens første, største og mindste havefestival.

Det spændende koncept rammer Nyborg fredag 11. august 2017 på det grønne område ved Musikskolen, Provst Hjortsvej 9 D. Musikeren Rasmus Nøhr er ophavsmanden for 'Danmark Dejligst', og programmet for dagen vil derfor være en god blanding, der rammer musikelskeren og koncertgængerne lige i hjertet. Kunstnerne vil være en blanding af Rasmus Nøhr og andre etablerede kunstnere, men scenen gæstes også af upcoming bands fra hele landet og lokale musikere. Så der er i den grad lagt op til en fantastisk fynsk folkefest i Danmarks Riges Hjerte.

- 'Danmark Dejligst' er en festival, der bæres af lokale ildsjæle og foreninger, der tropper op, bruger deres fritid, og arbejder sammen på kryds og tværs for at skabe de mest unikke oplevelser for venner, naboer, turister, lokale og besøgende i den afslappende atmosfære, der hører sig til ved en havefest. Vi vil gerne være med til at vise, hvor meget man kan, når man løfter sammen. Vi glæder os rigtig meget til at komme til Nyborg, hvor der, som den største selvfølge, er stor opbakning og arbejdsvillighed fra flere lokale foreninger til at skabe jeres egen unikke fynske fest. Vi ser frem til at slappe af, nyde musikken, og samværet med de hyggelige og muntre fynboer i Nyborg, udtaler Andreas Hertz-Kendellen, talsmand for 'Danmark Dejligst'.

I Kultur- og Fritidsudvalget er man også begejstrerede for konceptet, der er ganske unikt. - Idéen med en musikfestival, der tilgodeser både kendte bands og vores egne lokale musikere og samtidig er skruet sådan sammen, at vores meget rige foreningsliv i Nyborg involveres og igennem konceptet støttes, er noget vi kun kan give vores fulde opbakning og støtte til, udtaler Erik Rosengaard (V), formand for Kultur- og Fritidsudvalget. - Så sammen med vores lokale foreninger er Nyborg Kommune klar til at afholde en af Danmarks største og mindste havefester’, tilføjer Erik Rosengaard.

'Danmark Dejligst' er en turnerende, åben, offentlig og GRATIS havefest, hvor alle er inviteret. Festivalen er ikke kun musik, men er også aktiviteter rundt om scenen. De lokale foreninger vil stå for boder med mad, slik, kage, kaffe, is m.m. Derudover vil der være en masse indslag for både børn og voksne hele dagen. Der vil være noget for børnefamilierne, for de der elsker god mad og drikke, og for dem der godt kan lide at slå en sludder af med naboerne til byfesterne.

Så kom og bare vær 'Danmark Dejligst 2017' i Nyborg – Danmarks Riges Hjerte.

For yderligere oplysninger, kontakt

Erik Rosengaard (V), formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Nyborg Kommune, tlf. 4088 5072.

Andreas Hertz, talsmand for 'Danmark Dejligst', tlf. 3116 0206.

 

Sidst opdateret 02. februar 2017