Søges: Foreninger, klubber, frivillige og andre ildsjæle

'Danmark Dejligst' er en turnerende, åben, offentlig og GRATIS havefest, hvor alle er inviteret. Det spændende koncept rammer Nyborg fredag 11. august 2017 på det grønne område ved Musikskolen, Provst Hjortsvej 9D.

Musikeren Rasmus Nøhr er ophavsmanden for 'Danmark Dejligst', og kunstnerne vil være en blanding af Rasmus Nøhr og andre etablerede kunstnere, men scenen gæstes også af upcoming bands fra hele landet og lokale musikere. Så der er i den grad lagt op til en fantastisk fynsk folkefest i Danmarks Riges Hjerte.

Festivalen er ikke kun musik, men er også aktiviteter rundt om scenen. De lokale foreninger vil stå for boder med mad, slik, kage, kaffe, is m.m. Derudover vil der være en masse indslag for både børn og voksne hele dagen. Der vil være noget for børnefamilierne, for de der elsker god mad og drikke, og for dem der godt kan lide at slå en sludder af med naboerne til byfesterne.

'Danmark Dejligst' er en festival, der bæres af lokale ildsjæle og foreninger, der tropper op, bruger deres fritid, og arbejder sammen på kryds og tværs for at skabe de mest unikke oplevelser for venner, naboer, turister, lokale og besøgende i den afslappende atmosfære, der hører sig til ved en havefest.

Alle foreninger, klubber, frivillige og andre ildsjæle, der har lyst til at være med til at løfte arrangementet, bedes kontakte Jim Wichmann, der er tovholder for ’Danmark Dejligst’ i Nyborg.

Kontakt Jim Wichmann på tlf. 2845 1370, e-mail: jwi@nyborg.dk senest fredag 17. marts 2017. 

Sidst opdateret 01. marts 2017