Bliv sponsor til Nyborg City Beach Performance

For første gang i Danmark afholdes Nyborg City Beach Performance 26.-27. august 2017 – Danmarks første city beach event.

En stjernespækket elite-beachvolleyturnering med et set-up, som indtil nu kun er set i udlandet. Der er garanti for god underholdning og konkurrence på højt plan, når elitespillere fra Danmark og udlandet skal dyste om at løfte City Beach pokalen.

Sponsoraterne fra lokale virksomheder og interessenter bidrager til, at vi kan sætte barren kvalitetsmæssigt højt og lave masser af fede sideevents for de mange besøgende. Sammen med sponsorer er målet at skabe et fundament, der kan gøre det muligt at lave en tilbagevendende sportsbegivenhed på torvet i Nyborg.

Vi søger derfor efter sponsorer, der kan se sig selv profileret på torvet i Nyborg samt i lokale/landsdækkende medier. Det vil sige både små og store sponsorer, der ønsker at sætte sig selv i scene, hvor der er liv, tilskuere, sommerstemning, musik, glade smil, konkurrencer og vindermentalitet i særklasse. 

Ønsker I at høre mere om eventen og sponsormuligheder, eller har I selv en idé til, hvordan jeres virksomhed kan profileres, så kontakt:

Jim Wichmann, aktivitetskonsulent i Nyborg Kommune, tlf. 2845 1370, e-mail: jwi@nyborg.dk

 

Sidst opdateret 10. juli 2017