Tilmeld jer City Beach Dysten

Nyborg City Beach Dysten er en turnering for virksomheder, foreninger, partier m.fl. og afholdes fredag 25. august 2017.

I uge 34 fyres der op for Nyborg City Beach – et sportsevent aldrig før set i Danmark. 26.-27. august kulminerer det med eliteturnering for både damer og herrer, hvor elitespillere fra både Danmark og det store udland deltager.  MEN allerede fredag indledes den festlige weekend med afholdelse af City Beach Dysten for lokale virksomheder, foreninger, politiske partier eller andre interesserede. Der bliver skruet op for musikken, fadølsanlægget og beachstemningen.  

Så skal din virksomhed, forening eller dit politiske parti markedsføres på en lidt anderledes og sjovere måde og samtidig have en oplevelse udover det sædvanlige, så skynd dig at tilmelde dit hold til dysten fredag 25. august i forbindelse med Nyborg City Beach. De første virksomheder og politiske partier har allerede tilmeldt sig.

Dysten afholdes fredag 25. august i tidsrummet kl. 15-21.

Der er sidste tilmeldingsfrist 16. august 2017.

Sådan spiller vi

Det er en mixturnering, så der kan både være damer og herrer på samme hold og op til 5-6 spillere på banen ad gangen. Der er plads til 15 hold i alt og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Deltagergebyr er 1000 kr. pr. hold.

For tilmelding og yderligere oplysninger, kontakt

Jim Wichmann, aktivitetskonsulent i Nyborg Kommune, tlf. 2845 1370, e-mail: jwi@nyborg.dk

Sidst opdateret 05. juli 2017