Kom til indvielse af det helt nye TrimTrail anlæg fra KOMPAN

Nyborg Kommune og borgerne i Ullerslev vil gerne invitere dig til åbningen af Ullerslevs helt nye forhindringsbane.

Kom og se om du og din familie kan klare udfordringen.

Søndag 18. juni kl. 15-17
Ullerslev Kultur- og Idrætscenter
Skolevej 2, Ullerslev

Borgmester Kenneth Muhs kommer og åbner banen, og herefter kan I få lov at teste udstyret af.

Husk at tage det rigtige tøj på, hvis du skal prøve banen - du har ikke gjort det ordentligt, hvis dit tøj stadig er rent, når du er færdig.

Vi giver en juice i juicebaren, og fortæller gerne meget mere om det nye TrimTrail Ullerslev, og om hvordan du kan bruge den til at træne på - også selvom du aldrig har prøvet en forhindringsbane før. Tør du være med?

Motion og leg mødes på forhindringsbanerne

Nye spændende forhindringsbaner til det offentlige rum udfordrer alle – uanset alder og evner. Forhindringsbanerne er en mulighed for familier, der gerne vil dyrke motion sammen, og for forældre der gerne vil være gode rollemodeller.

1. maj 2017

Engang løb, gik, kravlede og klatrede vi som en helt naturlig del af vores liv. Det var sådan vi fik de fleste ting gjort, men det moderne liv gør nu, at vi bruger det meste af vores tid foran en skærm, og det har gjort os stillesiddende. Forhindringsbaner tager os tilbage til vores rødder, hvor den naturlige måde at bevæge vores kroppe på, giver øget sundhed og glæde.

En bane. Et mål. Du skal finde din egen vej

Den moderne forhindringsbane er designet til at være både sjov og spændende for folk i alle aldre, uanset evner.
Den udfordrer og udvikler både mental og fysisk styrke. Den skalerbare sværhedsgrad gør, at det fungerer optimalt for både de unge og ældre, til nybegynderen og den professionelle.

Fordi banerne også er sjove for alle, motiverer de også folk til at løbe banen igen og igen.

At have fokus på at motion skal være legende og sjov, er derfor et bærende element for forhindringsbanerne.

Inspirationen til udformningen af banerne er fundet i Georges Héberts Methode Naturelle fra 1912. Dette er fundamentet for mange af nutidens populære fitnessaktiviteter som f.eks. CrossFitTM, Street Workout og Bootcamp træning. Det er også udgangspunktet for forhindrings- og mudderevents og tv-programmer om forhindringsbaner, som inspirerer millioner af mennesker rundt om i verden.

Det er ikke kun fysisk

Du tager altid en risiko ved at klatre højt, balancere og ved at skulle bevæge din krop hævet over jorden kun ved hjælp af dine arme. Det handler om at udvikle mental styrke og dømmekraft for at lære, hvordan du bedst navigerer rundt på banen sikkert og hurtigt; at lære ved at gøre, er en vigtig evne - også ude i den virkelige verden. Læring og udvikling er en stor del af forhindringsbanen og gør den yderst relevant for børnefamilier.

”Brug det sammen og brug det sammen med dine børn og lær dem, at en aktiv livsstil er en sjov livsstil. Når først de er kommet i gang med banen, vil det faktisk være dig der skal kæmpe for at følge med!” - Rob Boogmans, Direktør for KOMPAN Sport & Fitness Institute.

Den digitale forbindelse

For at sikre, at alle brugere uanset deres alder, deres træningsniveau eller evner kan få det optimale ud af de nye forhindringsbaner, tilbyder KOMPAN at støtte op med en gratis fitness app. App’en fungerer som en online personlig træner, som støtter og guider brugere om både motion og ernæring, imens det motiverer dem til at forblive aktive.

Om KOMPAN

I KOMPAN tror vi på, at leg og motion er fundamentalt for at skabe gladere og sundere individer og samfund. Det gør vi ved at indtænke fysisk aktivitet, læring og social interaktion i de løsninger vi tilbyder. I over 45 år har KOMPAN designet unikke legeløsninger til vores kunder. Det har altid været KOMPANs ønske, at børn og unge bevarer glæden og sundhedsfordelene ved at bevæge sig, når de udvikler sig ind i voksenlivet. Med sunde og glade voksne som rollemodeller, vil fremtidens børn være mere tilbøjelige til at følge deres eksempel, og hermed tage den sunde arv med sig til næste generation igen. KOMPANs løsninger er udviklet, så alle mennesker og alle lokalsamfund kan få alle fordelene ved at lege og bevæge sig.

www.kompan.com

For yderligere oplysninger, kontakt

Anne Nissen, tlf. 6333 6821, e-mail: anln@nyborg.dk

Sidst opdateret 12. juni 2017