Over 900 medarbejdere tilmeldt Nyborg Kommunes aktivitetsdag

For sjette gang i træk holder kommunen aktivitetsdag, og i år har over 900 medarbejdere tilmeldt sig arrangementet.

Aktivitetsdagen har traditionen tro både motion og socialt samvær på programmet, da den indeholder både gå- og løbeture, cykling, volleyballturnering, fællesspisning, musikalsk indslag og prisuddeling.

Arrangementet starter 16. maj kl. 16.45 hvor medarbejderne bydes velkommen på stadion ved Idrætscenter Nyborg. Efter en fælles opvarmning vil medarbejderne i hold af 5-7 deltagere gennemføre enten en gå-, løbe- eller cykelrute. Derudover vil 18 hold dyste mod hinanden i en volleyballturnering på stadion. Undervejs på ruterne og i volleyballturneringen skal medarbejderne løse en række opgaver, som udfordrer dem på viden om både Nyborg by og Nyborg kommune. Når medarbejderne kommer retur til stadion, vil de have mulighed for at prøve en forhindringsbane iført promillebriller inden fællesspisningen går i gang.

- Jeg er meget imponeret over, at vi igen i år kan tiltrække så mange medarbejdere til Nyborg Kommunes Aktivitetsdag. 910 medarbejdere er tilmeldt arrangementet, og det viser, at der er stor opbakning til arrangementet ude i afdelingerne. Aktivitetsdagen er blevet en dag vi ser frem til. Her mødes kollegaer på kryds og tværs af afdelingerne og det bidrager i høj grad til et bedre samarbejde i hverdagen udtaler borgmester Kenneth Muhs, som igen i år er at finde blandt deltagerne i volleyballtuneringen.

Under fællesspisningen vil medarbejderne i år stifte bekendtskab med Peter Øhlers, der vil spille og synge kendte og mindre kendte sange fra sit store repertoire. I forlængelse af spisningen er der præmieoverrækkelse til vinderholdene fra dagens aktiviteter ligesom Nyborg Kommunes Arbejdsmiljøpris uddeles. Prisen går til den afdeling eller institution, som har gjort en særlig indsats for arbejdsmiljøet i det forgangne år.

Kommunen støtter aktivitetsdagen økonomisk, men arrangementet er ligeledes støttet af flere lokale virksomheder og foreninger, som venligt har sponsoreret bl.a. præmier, frugt og væske til deltagerne.

Program for aktivitetsdagen

Kl. 16.45: Velkomst v. borgmester Kenneth Muhs og fælles opvarmning.
Kl. 17.15: Startskud til aktiviteterne.
Kl. 17.35: Startskud til den sene gårute.
Kl. 18.40: Fællesspisning, musik, præmieoverrækkelser og uddeling af Arbejdsmiljøprisen 2017.

Alle ruter kan ses her

For yderligere oplysninger, kontakt

Kenneth Muhs, borgmester, tlf. 6333 7101, e-mail: kmu@nyborg.dk

Anne Mette Walmar Andersen, sundhedskonsulent, tlf.6333 8105, mobil: 2169 1443, e-mail: amwh@nyborg.dk

Sidst opdateret 15. maj 2017