U23 DM i cykling skal afholdes i Nyborg Kommune

Det er lykkedes Nyborg Cykle Klub at tiltrække endnu et stort cykelarrangement til Nyborg Kommune. Denne gang gælder det U23 DM i linjecykelløb, der skal afholdes søndag 14. maj 2017.

Kultur- og Fritidsudvalget i Nyborg Kommune valgte på tirsdagens møde 14. marts 2017 at støtte op om arrangementet med et mindre økonomisk tilskud.

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Erik Rosengaard udtaler, at Kultur- og Fritidsudvalget gerne vil bakke op om det store arbejde som Nyborg Cykle Klub laver, og at få et U23 DM til kommunen jo er helt fantastisk.

Løbet køres på en strækning, der går over Sentved, Æblebakkerne, gennem Lille Mølle, Frørup, Regissebakken, Svindinge og tilbage til Ørbæk. En rute der er anvendt flere gange og er en af de flotteste og mest udfordrende ruter i landet. For at gøre løbet mere publikumsvenligt køres der afslutningsvis 4 omgange på en kortere rute.

Start- og mål området skal være på Frørupvej tæt ved Ørbæk. Der forventes mellem 500 – 600 startende ryttere.

Jørn Carl, formand for Nyborg Cykel Klub er glad for Nyborg Kommunes opbakning til arrangementet, og han glæder sig over, at klubben igen kan være vært for et stort løb, der både sætter Nyborg Cykle Klub og Nyborg Kommune på landkortet.

For yderligere oplysninger, kontakt

Erik Rosengaard, formand for Kultur- og Fritidsudvalget, tlf. 4088 5072.

Jørn Carl, formand for Nyborg Cykle Klub, tlf. 2065 3235.

Sidst opdateret 15. marts 2017