Workshop om aktivitetsplads ved Ørbæk Midtpunkt

Nyborg Kommune inviterer i samarbejde med Mikkel Hjort fra Syddansk Universitet til workshop 28. november om udvikling af et aktivitetsareal ved Ørbæk Midtpunkt.

Aktivitetsareal ved Ørbæk Midtpunkt

Projektet er en del af første etape af Helhedsplan for Ørbæk.

I Ørbæk er der gode muligheder for at dyrke motion. Et væld af idrætsforeninger er samlet i Ørbæk Midtpunkt og der er noget for de fleste. Men der mangler mere uformelle, udendørs aktivitetsområder, der kan invitere til bevægelse i hverdagen – særligt for unge og voksne.

I et samarbejde mellem Nyborg Kommune, landskabsarkitekt og ph.d. studerende Mikkel Hjort fra Syddansk Universitet og lokale foreninger i Ørbæk skal der derfor udvikles en aktivitetsplads, der kan give plads til motion og bevægelse for flere aldersgrupper.

Placeringen mellem Ørbæk Midtpunkt og 4Kløverskolen udspringer af Helhedsplan for Ørbæk, der bl.a. har fokus på bedre at binde området ved Ørbæk Å og Ørbæk Midtpunkt bedre sammen.

Workshoppen afholdes 28. november kl. 17-19 i Ørbæk Midtpunkt.

Programmet for workshoppen er:

  • Velkomst og introduktion til projektet v. Mikkel Hjort, landskabsarkitekt og ph.d. studerende på Syddansk Universitet
  • Inspirationsoplæg om aktivitetspladser
  • Dialog i grupper 1
  • Dialog i grupper 2
  • Tak for i aften

Der vil blive serveret en let forplejning i forbindelse med workshoppen.

Alle er velkomne, men tilmelding er nødvendig.

Tilmelding skal ske seneste 24. november på e-mail til mii@nyborg.dk.

Workshoppen afholdes i samarbejde med Mikkel Hjort, landskabsarkitekt og ph.d. studerende på Syddansk Universitet, Institut for Idræt og Biomekanik i forskningsenhed Active Living. Active Living er fysisk aktivitet i relation til arbejde, hjem, transport og fritid. Fokus er at fremme folkesundheden gennem mobilisering af børn, unge, voksne og ældre.

Sidst opdateret 20. november 2017