Korsbrødregården som lokation i ny dansk fiktionsserie

Optagelserne er netop gået i gang til TV 2 og Zentropas nye fiktionsserie for hele familien, ’Håbet’, der vises til næste efterår.

Foto: TV 2

Serien udspiller sig i 1899, hvor vi følger forældreløse Maries kamp for at finde sin far – en sømand, alle tror, er gået ned med sit skib.

Forklædt som dreng stikker Marie til søs med skonnerten “Haabet” på en dramatisk færd fra Danmarks kyster og til Norge, fuld af farer og uretfærdigheder, men også af venskab og kærlighed.

Korsbrødregården, med dens unikke murværk og smukke vældvinger, skal i fortællingen forestille at være en kro i Norge i 1899. Derfor har der hele dagen i dag fredag 13. oktober 2017 været optagelser i og omkring Korsbrødregården i Nyborg.

Drømmebesætning

Hovedrollen, Marie spilles af den debuterende skuespiller Anine Lindvig, og blandt de øvrige roller ses blandt andre Lars Brygmann, Lars Ranthe, Molly Blixt Egelind, Jon Lange, Albert Lindhardt og Kirsten Olesen.

Det er et stærkt hold, der nu har taget hul på optagelserne til ’Håbet’, både foran og bag kameraet. Manuskriptforfatter er Ina Bruhn, der også stod bag optagelserne til TV 2 julekalenderen ’Juleønsket’, der også foregik i Nyborg.

Optagelserne til ’Håbet’ er sket i samarbejde med FilmFyn, og der bliver derfor filmet andre steder på Fyn også.

Sidst opdateret 13. oktober 2017