Teater for børn 'Jekyll on ice'

Kom til en sjov, poetisk og musikalsk forestilling for børn, unge og deres voksne når Paoli Nani Teater opfører 'Jekyll on ice' torsdag 2. november kl. 19 på Bastionen.

Teatergruppen Paoli Nani Teater med forestillingen 'Jekyll on ice'

Kulturskyen - Nyborg Kulturskole, der består af Nyborg Bibliotek, Bastionen, Nyborg Musikskole og Nyborg Slot afholder mini teaterfestival for børn i efteråret 2017.

Den femte og sidste forestilling i teaterfestivallen er Paolo Nanis´ 'Jekyll on ice'.

Jekyll er en følsom og indadvendt issælger, der, i forsøget på at bryde isen og nå ud af sin generte skal, kommer voldsomt på glatis. I sine bestræbelser på at opfinde verdens bedste is sker et uheld, ingredienserne blandes forkert, og ud af det blå dukker hans fandenivoldske modsætning Hyde frem fra det skjulte. Det er en boblende visuel komedie, der med varme og humor skildrer forsøget på at skabe balance mellem at være tro mod sig selv og blive elsket for den, man er.  Med visuel poesi, fysiske gags, enorme balloner og en charmerende isvogn kombinerer Paolo Nani sin erfaring fra klovnens univers med interaktivt teater i byrummet.

Publikum følger Paolo Nanis sprælske twist på de kendte figurer, underholdes og inviteres med i en legende musikalsk forestilling - som slutter med en isfest for alle.

Varighed: 60 minutter.

Aldersgruppe: fra 10 årige og op - også for voksne.

Sted: Store sal, Bastionen, Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg.

Billetter er gratis, men skal bestilles via nedenstående link:

Bestil billetter

Du må gerne medbringe billet på din telefon eller tablet, men du kan også printe den. Både børn og voksne skal have billet 

 

Sidst opdateret 30. oktober 2017