Enigt byråd bag ny politisk aftale vedr. budget 2018-2021

Økonomisk ansvarlighed og råd til mere velfærd.

Partierne Dansk Folkeparti, Venstre, Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Løsgænger Helle Frøslev har torsdag 28. september 2017 indgået budgetforlig for Nyborg Kommunes budget 2018-2021. Dermed står alle partier i Nyborg byråd bag ved budgetaftalen.

Nyborg Kommune er i en situation hvor vi, som gældfri kommune og med vækst i befolkningen, har forudsætningen for at kunne investere i mere velfærd og samtidigt sikre en økonomisk ansvarlighed.

Vi står overfor nye udfordringer i årene, der kommer, og derfor er det afgørende, at vi udviser økonomisk ansvarlighed. Med budgetaftalen investeres der 18 mio. kr. i nye velfærdstiltag, og der investeres 41 mio. kr. i nye anlæg og til vedligeholdelse. Årets budgetaftale overholder dermed de økonomiske målsætninger for Nyborg Kommune. Samtidig er vi i en situation, hvor der ikke er behov for at gennemføre besparelser på velfærden, hvilket partierne glæder sig over. Partierne er enige i, at netop investering i vores fælles velfærd er afgørende for, at vi kan udvikle Nyborg Kommune i fremtiden.

Vi ønsker fortsat at være bosætningskommune nr. 1 på Fyn, ligesom det er vigtigt, at vi har fokus på udvikling af job og erhverv.

Se hele politiske aftale her

På vegne af byrådets partier

Kenneth Muhs, Venstre
Carsten Kudsk, Dansk Folkeparti
Vibeke Ejlertsen, Socialdemokratiet
Helle Frøslev, Løsgænger
Thomas Laursen, Socialistisk Folkeparti
Benny Pieszak, Enhedslisten

 

Sidst opdateret 28. september 2017