Arkitekturens Dag 2018

I samarbejde med arkitektforeningen arrangerer Nyborg Kommune Arkitekturens Dag flere steder rundt i Nyborg by fredag 7. september 2018.

Haver og parker i Nyborg by

Året tema er 'Den betydningsfulde have'. Derfor afholdes arrangementet i år 3 forskellige steder i byen, hvor man kan komme på parkvandring i nogle af Nyborgs smukkeste park anlæg.

Kl. 14-15: Nyborg Kirkegård, Kronprinsensgade 34, Nyborg
Kom med kirkegårdsleder Anders Larsen en tur rundt på den smukt anlagte kirkegård og hør om stedets historie og hvordan det tidligere voldanlæg er kommet i spil, da man indrettede stedet.

Kl. 15-16: Park, dyrehold og legeplads, Skaboeshusevej 110, Nyborg
Parken er en at Nyborgs flotteste anlæg med mange forskellige områder. På dagen vil kommunes driftsleder Bettina Fisker vise rundt i området og fortælle om de oprindelige tanker, den tidligere gartner Svend Lund Nielsen havde omkring parken, men også hvilke projekter der arbejdes med i dag.

Kl. 16-17: DI’s Konferencecenter Gl. Vindinge, Gamle Vindingevej 17A, Nyborg
I den sydlige del af Nyborg by ligger der en sand skjult perle i form af parkanlægget omkring DI’s Konferencecenter. Her kan du opleve en stor blomsterne eng og et smukt eksempel på, hvordan arkitektur og landskab kan smelte sammen.

Alle arrangementer er gratis og kræver ikke tilmelding. Du møder bare op.

Den 1. oktober vil der blive samlet op på arrangementet med et oplæg omkring Historiske haver, og der vil åbne en lille udstilling på Torvet, hvor der vil blive præsenteret nogle af Nyborgs fineste haver og parkanlæg.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Maria Barsøe, arkitekt i Teknik- og Miljøafdelingen, tlf. 6333 6821, mail: teknik-miljoeafdelingen@nyborg.dk

Sidst opdateret 30. august 2018