Kløverstidagen 2018

Er du til en god lang cykeltur? Trænger vandrestøvlerne eller løbeskoene til at blive kridtet af? Så kom med til Kløverstidagen 2018, hvor du kan cykle, vandre eller løbe på de naturskønne kløverstier i Nyborg Kommune.

Arrangementet byder også på en guidet vandring med fokus på slotsprojektet og en gåtur for både børn og voksne, hvor I sammen med Nyborg Kommunes natur- og kulturvejleder kan deltage i aktiviteter om naturen og kulturen omkring kløverstierne.

Kløverstierne i Nyborg giver dig mulighed for at opleve naturen og historien, mens du bevæger dig. Og med Kløverstidagen er der fokus på de gode muligheder for oplevelser, som stierne byder på. Arrangementet afholdes i samarbejde med frivillige fra Nyborg Gymnastik og Idrætsforening, Fodslaw Nyborg og Nyborg Cykle Klub, der vil tage jer med rundt på de forskellige stier i kommunen.

- Der er ruter for enhver smag. Den korte, grønne rute tager udgangspunkt i historien om Nyborg Slot og Nyborg som fæstning. Den blå sti tager dig med på en rejse om Nyborg som trafikalt knudepunkt, mens den lidt længere røde rute tager dig rundt i Nyborgs nære natur. Endelig er der den sorte rute, som med sine 33 kilometer er til dig, der gerne lige vil give motionen et lille spark opad” udtaler Tue Skovgård Larsen, natur- og kulturvejleder i Nyborg Kommune.

Der serveres vand og frugt, når man kommer tilbage fra turen.

Arrangementet løber af stablen 23. august 2018 kl. 16-18 med mødested på pladsen ved Vesterhavnen 2, 5800 Nyborg. Hvis du vil vide mere, kan du følge ”Kløverstidag 2018” på Facebook.

Deltagelse i arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. 

For yderligere oplysninger, kontakt

Tue Skovgård Larsen, natur- og kulturvejleder. Tlf. 2490 1239, mail: tusl@ostfynsmuseer.dk.

Thomas Smidt Hvidberg, sundhedskonsulent. Tlf. 6333 8110, mail: sund@nyborg.dk.

Sidst opdateret 10. august 2018