MusicalTalentSkolen Nyborg opfører 'In the Heights'

Torsdag 25. januar har MusicalTalentSkolen Nyborg, som det første teater i hele Norden, premiere på den Tony-vindende Broadway musical 'In the Heights'.

Musicalen er skrevet af den moderne mester Lin-Manuel Miranda, der senest har lavet monsterhittet “Hamilton” og skrevet musik til Disneys “Vaiana”. Musical spiller på Bastionen i Nyborg med et velspillende live orkester under ledelse af Frederik Bak og med støtte fra lokale amatører i ensemblet.

Handling

Musical udspiller sig over to dage i Washington Heights. Det er den bydel i New York, hvor de latinamerikanske immigranter bor. Det er dagen før 4th of July, den amerikanske national dag. Her møder vi Usnavi, der driver en lille nærbutik med sin fætter Sonny. Han bor med sin bedstemor Abuela Claudia. Der er også familien Rosario, der driver det lokale taxaselskab, som venter spændt på at deres datter Nina kommer hjem fra College. Nina glæder sig til at se Benny, som arbejder for hendes far, og han glæder sig vist også til at se hende. Der er også den lokale frisørsalon, hvor Daniella, Carla og Vanessa arbejder. Men tiderne er hårde og salonen må lukke, mens de drømmer om at forlade kvarteret.

Midt på dagen går det op for Usnavi, at en af hans kunder har vundet 96,000,- i Lotto, men han ved ikke hvem. Da der samme aften er stor fest går al strømmen i New York på grund af en varmebølge. Byen er mørklagt og alle må forsvare sig selv og deres elskede. Der skal kæmpes for kærligheden, venskaber og fremtiden i Washington Heights.

Der er forestilling på følgende datoer: 25.-28. januar, 31. januar og 1.-2. februar 2018.


Sidst opdateret 04. januar 2018