Markering af danmarksmestre

Markering af danmarksmestre 21. juni 2018. Stort tillykke til alle.

Så er vi nået til årets første markering af Danske Mestre m.m. Det er en tradition som vi er rigtig glade for i Nyborg Kommune, idet vi her har mulighed for at give et skulderklap til nogle utrolige flotte præstationer.

DM i Ungdoms Kegler med store kugler (U18): (Nyborg Kegle Ungdom)

Lukas Schmidt

Så er Lukas igen blevet Dansk Mester.
Lukas er 14 år og har spillet kegler siden efteråret 2013. Lukas går i 7. klasse på Vibeskolen i Ullerslev og keglesporten er hans 1. prioritet. Udover kegler så spiller han også fodbold – og så har han endnu en lidenskab, nemlig at løbe på løbehjul på banerne enten i Nyborg eller i Odense.

Fra 2013 og indtil oktober 2017 har Lukas spillet med den lille kugle og været Fynsmester i 2016 og 2017 samt Dansk mester i 2017.

Efter landskampen i 2017 – der blev spillet i Tyskland – gik Lukas over til at spille med den store kugle.

Han har været udtaget til unionsholdet og spillet Fynsmesterskab med den store kugle. Det er blevet til guld for unionsholdet og til Fynsmesterskabet 2018 blev han nr. 2.

Ved DM 2018 der blev spillet i Odense Keglecenter lørdag 21. april 2018, blev det til guld. Lukas førte efter første runde med 866 kegler foran Kasper Kissum KIFA, med 859 kegler, Nick Blicher Steensen NKU med 857 kegler, Martin Rasmussen NKU med 854 kegler og Carl Emil Winther NKU med 853 kegler.
Disse 5 drenge, hvoraf 4 er klubkammerater fra NKU skulle så dyste i finalerunden om placeringerne.
Bedst i 2. runde var Nick med 881 kegler mod Lukas’ 878 kegler – Men Lukas blev Dansk Mester med i alt 1744 kegler foran Nick Blicher Steensen på 2. pladsen, der væltede i alt 1738 kegler. Kasper Kissum KIFA blev nr. 3. med 1729 kegler.
Så det var et meget spændende DM.

Lukas har de seneste år været udtaget til at spille på unionsholdet for Fyn med den lille kugle, hvor holdet har vundet guld i 2017 samt sølv i 2015 og 2016.

Lukas har også spillet på landsholdet i både 2015, 2016 og 2017 med den lille kugle, så han har allerede haft mange gode oplevelser med keglesporten.

DM i Ungdoms Kegler med den lille kugler (U15): (Nyborg Kegle Ungdom)

Casper Rasmussen

Casper er 14 år og har spillet kegler siden efteråret 2014. Casper går i 7. klasse på Danehofskolen i Nyborg.  Han interesserer sig både for kegler, fodbold og bordtennis – men går kun til kegler – for keglesporten er hans ét og alt.
 
Casper har deltaget i 2 Fynsmesterskaber - i 2017 fik han bronze og i 2018 blev han Fynsmester.
Casper har deltaget i 3 Danske Mesterskaber. I  2016 blev han nr. 9, 2017 nr. 3 og endelig ved DM 2018, der blev spillet i Odense Keglecenter lørdag 21. april 2018, blev det
til guld.

Casper førte efter første runde med 804 kegler, foran Mikkel Maegaard NKU, med 796 kegler, Mikkel Kingo NKU med 789 kegler, Jonas Lykkegaard NKU med 774 kegler og
Christopher Jepsen, NKU med 770 kegler. Disse 5 drenge som alle er klubkammerater fra NKU skulle så – sammen med 3 drenge fra henholdsvis Jylland og Sjælland - dyste i finalerunden om placeringerne.

I 2. runde var Bertram Sørensen, Helsingør, bedst med 809 kegler mod Caspers 800 væltede kegler, men Casper var sammenlagt bedst og dermed Dansk Mester med i alt
1604 kegler foran Mikkel Kingo NKU på 2. pladsen, der væltede i alt 1572 kegler og Bertram Sørensen, Helsingør på 3.pladsen med 1554 kegler. Så det var også et meget spændende DM.

Casper spillede DM, dagen før sin konfirmation – så man skulle tro, at der også var andre ting at tænke på, men du havde en utrolig flot koncentration gennem hele spillet
- Rigtig godt gået.

Casper har ligeledes de seneste år været udtaget til at spille på unionsholdet for Fyn, hvor holdet har vundet guld i 2017.

Casper har også spillet på landsholdet i 2017, hvor han blev bedste drengespiller med den lille kugle, så du har også haft mange fine oplevelser med keglesporten – og der er plads til mange flere -  siges det.

Danske Mestre i Kickboxing: (Nyborg Karate Klub)

DM i Kickboxing 2018 blev en stor succes for Nyborg Karateklub. 23 af klubbens kæmpere var udtaget til DM, hvoraf den yngste var 7 år.
Alle klubbens kæmpere leverede på et rigtig højt plan, hvilket også ses af de fornemme resultater. 13 Danske Mestre taler for sig selv, herudover tog klubben 18 sølv- og 13 bronzemedaljer med hjem.
Klubbens unge kæmpere har gennem de sidste mange år, været blandt de mest åbenlyse talenter i Dansk Kickboxing. De unge talenter er også blevet set af de danske landstrænere. I skrivende stund har Nyborg Karateklub mere end en håndfuld kæmpere tilknyttet det Danske Landshold i Point Fight.
 
Kæmperne fra Nyborg bidrog med kampe på højt plan og med flot teknik, som ikke gik ubemærket hen ved tilskuere, forældre eller trænere, som alle blev draget meget med ind i kampene. Dette var både når de unge kæmpede deres kampe på måtterne og når seniorerne kæmpede i ringen.
For at være blandt de bedste kæmpere i Danmark er man nødt til at slå de bedste, og det gjorde om nogen Nyborgkæmperne.

De Danske Mestre er:

Magnus Havlit 1 x Guld og 2 x Bronze på 3 starter:

Guld i Form, bronze i Light Contact High Kick og point fight i gruppen ”yngre cadet 10-12 år -32”.
Efter sidste års 2 guldmedaljer i gruppen mini fighters (6-9 år), måtte Magnus Havlit som var fyldt 10 en aldersklasse op til yngre cadetter. Magnus tog som en af de allerførste en guldmedalje hjem til Nyborg, da han i form blev kåret som dansk mester. Magnus stillede også op i kamp, men måtte efter nogle flotte kampe se sig takket med 2 bronzemedaljer.

Max Gamara 1 x Guld og 2 x Bronze på 3 starter:

Guld i Point Fight, bronze i Light Contact High Kick i gruppen ”mini fighter 6-9 -145 cm”.
Max er et af de mange talenter der er i Nyborg Karateklub. Max kæmpede flot både i light contact, men særligt i point fight, hvor Max’ bevægelighed og hurtighed kom til syne. 

William Geismar 1 x Guld og 1 x Sølv på 2 starter:

Guld i Point Fight og sølv i Light Contact High Kick i gruppen ”mini fighters 6-9 år +145 cm”.
William var til sit første DM i år, havde nogle flotte kampe og hev en flot guld- og sølvmedalje hjem til klubben.

Vinoshi Srimurugan 1 x Guld på 1 start:

Guld i Team Fight.
Vinoshi var en del af klubben hold som tog guld i Team Fight. Team Fight er hvor 3 mænd og 1 kvinde kæmper sammen mod et andet hold. Man møder hinanden en og en. Pointene lægges  sammen og vinderen kåres. Vinoshi kæmpede første kamp I Team Fighten og kæmpede lige op mod sin modstander.

Simon Alliverti 2 x Guld på 2 starter:

Guld i Point Fight i gruppen “senior -74kg” og guld I Team Fight.
Simon er en af instruktørerne i klubben. Senpai, som nogle sortbælter/trænere kaldes, kæmpede en teknisk flot point kamp, hvor han sikkert i anden omgang hev guldet hjem. Derudover var Simon en del af Team Fight holdet som tog guldet til Nyborg. Simon kæmpede sidste runde af Team Fighten, hvor han mødte danmarks pt. bedste point fighter. Simon holdte stand og hev klubbens første Team Fight guldmedalje hjem.

Natalia Gamara 1 x Guld og 1 x Sølv på 2 starter:

Guld i Light Contact Low Kick. Sølv i Light Contact High Kick i gruppen "older cadets 13-15 år -65 kg".
Natalia mødte en kending i finalerne. Som flere gange før, tog Natalia guldet i low kick, mens hun måtte se sig takket med sølv i high kick.

Nicolai Koefoed 1 x Guld og 1 Sølv på 2 starter:

Guld i Point Fight og sølv I form i gruppen "younger cadets 10-12 år - 47kg".
I år havde Nicolai sit sidste år som younger cadet, så der skulle hives endnu en guldmedalje hjem. Nicolai tog klart guldet i finalen og kunne dermed kalde sig Danmarksmester i point fight. Herudover fik Nicolai en sølv i form.

Tim Larsen 3 x Guld og 1 x Sølv på 4 starter:

Guld både i Point Fight, i Light Contact High Kick i gruppen “juniorer 15-17 -74 kg”, herudover guld i Team Fight og sølv i Form.
Tim er en af de unge trænere i klubben. Tim blev klubbens topscorer, hvad angår guldmedaljer. Alle Tims kampe var på højt højt niveau. Tim tog sin første guldmedalje i light contact high kick, da han mødte en af klubbens andre kæmpere i finalen. Herefter en sikker guldmedalje i point fight, inden han kæmpede en brav af en kamp i Team Fighten.

Morten Pedersen 1 x Guld og 1 x Sølv på 2 starter:

Guld i Point Fight i gruppen “juniorer 15-17 år -69kg” og guld i Light Contact High Kick i gruppen “juniorer 15-17 år -74 kg”
Morten er også en af de unge trænere i klubben. Morten kæmpede en teknisk flot kamp i point fight finale. Det var en kamp med mange flotte spark. Morten satte sit sidste og afgørende point ind 15 sekunder før tid, og kunne derefter forsvare sig til tiden rendt ud. Herudover tog Morten en sølvmedalje i light contact high kick.

Noah Busk Nielsen 2 x Guld og 1 Bronze på 3 starter:

Guld i Point Fight og guld i Light Contact High Kick i gruppen ”younger cadets 10-12 år -32 kilo”
Noah er endnu en af klubben lysende talenter. Noah mødte sin rival i begge finaler. Denne gang endte Noah med guldet i begge kategorier efter nogle tætte og flotte kampe. Herudover tog Noah en bronzemedalje i form.

Lærke Havlit 1 x Guld og 2 x Sølv på 3 starter:

Guld i Form og sølv både i Light Contact High Kick og i Point Fight i gruppen ”younger cadets 10-12 år -28kg”.
Lærke er som mange andre et tegn på Nyborg Karateklubs fremtid ser lys ud. Hun er absolut en af de dygtigste unge kæmpere i klubben. Lærke havde til dette DM rykket en aldersklasse op, men det samme gjorde hendes evige rival. Denne gang måtte Lærke desværre se sig slået i point fight og light contact high kick. Lærke havde dog i starten af dagen udført dagens bedste kata, da hun hev guldmedaljen hjem i form.

Asoth Veerasingham 1 x Guld på 1 start:

Guld i Team Fight.
Klubbens formand var for en sjælden gang i ringen, da coachingen tillod det. Han kæmpede 3. kamp i Team Fighten og hev mange flotte point hjem. Både børn og forældre nød at se klubbens instruktører i kamp denne dag, da de selvfølgelig er forbilleder for de unge kæmpere i klubben. Det var en god afslutning på dagen, at kunne hive den sidste guldmedalje fra stævnet hjem til Nyborg.

Nyborg Kommune ønsker tillykke til jer alle og held og lykke ved fremtidige konkurrencer.

Sidst opdateret 21. juni 2018