To nye navne til TV 2 CHARLIE Rockshow 2018

Nu er alle kunstnere endelig på plads og klar til at skabe en fest lørdag 9. juni på Torvet i Nyborg – Danmarks Riges Hjerte.

Sko/Torp har desværre måtte aflyse i sidste øjeblik, men til gengæld får vi fornøjelsen af Anne Dorte Michelsen og Back to Back.

Derfor ser musikprogrammet nu sådan ud:

Anne Dorte Michelsen er kendt for sin andel af Tøsedrengene, der slog igennem i start-80’erne. Sideløbende satte hun gang i sin solokarriere, og det er som solist hun stadig er aktiv. Og mon ikke ’Før eller siden’ et  ’Hej Far’ vil tone ud på det ganske Torv.

Back to Back ’Jonathan gi’r aldrig op’… og det samme kan man sige om gruppen, der i år kan fejre 31 år sammen. Og det er næsten sikkert at ’En elsker som Dig’ gi’r en kop ’Varm Chokolade’.

Nikolaj & Piloterne Nikolajs debutalbum ’piloter’ fra 1989 solgte i stakkevis og gjorde ham til et kendt og respekteret musiknavn. Hans ligefremme, iørefaldende og dansksprogede sange med et strejf af melankoli har haft den gådefulde relation mellem mand og kvinde som et hovedtema. Som det musikalske centrum var fra begyndelsen Nikolajs intenst-rustne røst. Vi glæder os til at ’Ridder af Kærligheden’, ’Har det Fint’ og vi ’Kommer nok Hjem’ på et eller andet tidspunkt.

Sys Bjerre slog igennem  i sommeren 2008. Forinden havde hun sunget duet og optrådt med Thomas Buttenschøn og været på turné med Tue West. Og mon ikke ’Alle mine Veninder’ møder ’Malene’  – på den gode måde.

Husk at generalprøverne starter allerede kl. 13.30, hvor vi så småt begynder at baske feststemningen i gang med leg og hygge for både store og små.

- Alt i alt håber vi på en rigtig festlig dag og aften, udtaler Peter Wagner Mollerup, formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget og sender samtidig stor tak til ADP – Associated Danish Ports, der er hovedsponsor på eventet. Med TV 2 CHARLIE Rockshow håber vi også at kunne trække endnu flere borgere og besøgende til Nyborg, hvor der er rig mulighed for en festlig dag i skønne rammer med god dansk musik, tilføjer han. Så sæt kryds i kalenderen 9. juni fra kl. 18-21.

For yderligere oplysninger, kontakt:

Peter Wagner Mollerup, formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget, e-mail: pwm@nyborg.dk

Sanne Hoffensetz Andresen, turistchef, e-mail: saha@nyborg.dk

Sidst opdateret 08. juni 2018