Bliv erhvervsmentor i ”Bryd unges ledighed NU!”

Hver femte unge mellem 16 og 29 år er uden job, uddannelse, praktikplads eller læreplads. Det er en samfundsopgave at få ændret denne udvikling.

Erhvervsmentorer består af erhvervsledere fra forskellige brancher og virksomhedstyper. De har alle lyst til at hjælpe et ungt menneske videre ved at give en hjælpende hånd  ved at vejlede og rådgive efter bedste evne. De unge mennesker har brug for gode rollemodeller, som fokuserer på arbejdsliv og uddannelse, og som kan hjælpe dem videre på deres vej.

På Sinatur Hotel Storebælt har man gode erfaringer med at have en mentor for unge, der har udfordringer med at vælge job/ uddannelse eller finde sig til rette på arbejdsmarkedet. 
 
- Jeg vil gerne opfordre alle virksomheder i området til at overveje, om de ikke kunne tænke sig at stille en mentor til rådighed for en ung, der søger arbejde, siger direktør  Jan Grimstrup Larsen, Sinatur Hotel Storebælt, der selv fungerer som mentor, og som i denne uge medvirkede på et møde, som Østfyns Erhvervsråd holdt i Praktikpladsen Nyborg.

Læs mere om Praktikpladsen Nyborg her

Der er i Nyborg-området aktuelt behov for mentorer til 10 unge, og behovet er pt. øgende/voksende.
 
Evalueringen af indsatsen viser at:

  • Otte ud af ti unge opnår job, praktik, læreplads eller uddannelse inden for et år. 
  • Syv ud af ti unge er også i job eller uddannelse 1-3 år efter forløbets afslutning. 
  • Otte ud af ti unge vil anbefale indsatsen til andre unge

Hvis man ønsker at stille sig til rådighed som mentor og hjælpe et ungt menneske på vej, så kontakt gerne direktør Jan Grimstrup Larsen for yderligere information.

Mobil: 3061 5002.

dk.linkedin.com/in/JanGLarsen

www.sinatur.dk/kontakt/ 

 

Sidst opdateret 05. marts 2018