Flere forældre vælger folkeskolen

Nyeste tal for den kommende skolestart i august viser, at flere forældre vælger at lade deres barn starte i folkeskolen i Nyborg Kommune.

Tirsdag 6. marts 2018 blev Skole- og Dagtilbudsudvalget præsenteret for de nyeste tal for skoleindskrivningen. Tallene viser, at 73 % af børnene starter i folkeskolen i august 2018.
Året før var det 67 %.

Det glæder udvalgsformand Suzette Frovin.
- Jeg glæder mig rigtig meget over den positive udvikling.  Det viser, at der er stor tillid til folkeskolen – og med god grund for vores elever klarer sig godt både fagligt og socialt, og vi har dygtige og engagerede lærere og pædagoger til at løfte opgaven.

Jan Hermansen, skole- og kulturchef peger på, at bl.a. den seneste forældretilfredsheds-undersøgelse viste et meget positivt resultat. På en skala fra 1-5 ligger den samlede tilfredshed på 3,9, hvilket er 0,2 bedre end landsgennemsnittet.

- Det betyder noget for valget af skole at høre om andres tilfredshed. De gode historier har enorm betydning, særligt når vi samtidig kan dokumentere, at vi leverer undervisning og trivsel af høj kvalitet i folkeskolerne. Vores skoler er i rivende udvikling. Jeg er fx også sikker på, at arbejdet med digital læring og seneste kodning betyder noget for valg af skole, udtaler Suzette Frovin.

Nyborg Kommune udleverer en pc til alle elever. Pc’en udskiftes 3 gange i løbet af skoletiden i hhv. 1., 4. og 7. klasse.  

For yderligere oplysninger, kontakt

Suzette Frovin, formand for Skole- og Dagtilbudsudvalget, tlf. 6166 8187, e-mail: sfr@nyborg.dk

Jan Hermansen, skole- og kulturchef, tlf. 6333 7881, e-mail: jhe@nyborg.dk

Sidst opdateret 07. marts 2018