Teater: Kæmpen som ikke havde hjerte i livet

Kom til teater fredag 16. marts kl. 16 når Syddjurs Egnsteater opfører 'Kæmpen som ikke havde hjerte i livet'.

En kæmpe har gemt sit hjerte på et hemmeligt sted og lagt en forbandelse over landet. Dyrene sulter og mennesker forvandles til sten. Kongesønnen Askefis drager ud for at tage kampen op mod kæmpen. På sin vej knytter han nye venskaber, som hjælper ham på den farefulde færd. Historien om kæmpen og den tapre kongesøn er et fortryllende flot dukkeeventyr om at have hjertet på det rette sted.

Om forestillingen

Varighed: 45 minutter

Aldersgruppe: 4-10 årige og deres voksne.

Sted: Bastionen, lille sal, Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg.

Billetter: Gratis, men skal bestilles og kan hentes via Nyborg Biblioteks hjemmeside fra 9. marts 2018. Både børn og voksne skal have billet.

www.nyborgbibliotek.dk

Praktiske oplysninger

Er der udsolgt? Evt. uafhentede billetter kan fås ved indgangen 15 minutter før forestillingens start. Der er tidligst adgang til salen ca. 5-10 minutter før forestillingen går i gang.

Kom venligst til tiden. Vi kan desværre ikke lukke publikum ind, når først forestillingen er startet.

OBS!
Aldersgrænser bedes nøje overholdt. Mindre børn og spædbørn kan forstyrre de andre deltageres oplevelse, og kan derfor ikke medbringes til forestillingerne. Barnevogne, klapvogne og lignende kan ikke medbringes i teatersalene.

Fotografering under teaterforestillingerne er ikke tilladt.

Arrangør: Kulturskyen - Nyborg Kulturskole, der består af de fire kulturinstitutioner: Nyborg Bibliotek, Bastionen, Nyborg Musikskole og Nyborg Slot.

Sidst opdateret 05. marts 2018