God nyhed for ansøgere til almene familieboliger på Fyn

Fem almene boligorganisationer indleder et ventelistesamarbejde omkring familieboliger.

Navnet på den nye fælles digitale boligportal er BoligØen.dk.

Sitet lanceres fredag 26. oktober 2018 under en messe i Odense Congress Center.

Med i samarbejdet er Fyns Almennyttige Boligselskab, Arbejdernes Boligforening Odense, OBO - Odense Boligselskab, Paarup Boligforening og Civica, der også ejer den nye digitale portal i fællesskab. Boligorganisationerne har boligafdelinger i næsten samtlige kommuner på Fyn.

Hvorfor samarbejde?

Først og fremmest samarbejder vi for at yde endnu bedre service og give vores mange tusinde ansøgere de allerbedste muligheder for at få et godt hjem.

  • BoligØen.dk giver mulighed for at scanne blandt de fem boligorganisationers boliger og søge blandt godt 21.000 almene familieboliger på Fyn, hvilket har betydning for bl.a. borgernes mobilitet 
  • Ansøgere betaler ét gebyr for årlig opskrivning. Mange ansøgere har været vant til at betale gebyrer til flere boligorganisationer samtidig

Målsætningen for BoligØen.dk er også, at interessen for den fælles digitale portal breder sig og endnu flere boligorganisationer, med lejemål på Fyn, får lyst til at være med.

Vi har naturligvis allerede informeret vores beboerdemokrater. Ansøgere og beboerne i organisationerne vil også modtage information om BoligØen.

Spørgsmål til samarbejdet og BoligØen i øvrigt rettes til

Erling Nielsen, formand for BoligØens repræsentantskab, tlf. 2490 8780, mail: en@fabbo.dk 

Spørgsmål vedrørende udlejning kan rettes til

Ib S. Andersen, leder af kundeservice i Civica, tlf. 63 12 51 11, mail: isa@civica.dk 

Sidst opdateret 04. oktober 2018