Erfaren eventchef får ansvaret for Tour de France i Nyborg

Når verdens øjne 3. juli 2021 rettes mod Nyborg, bliver det 45-årige Tue Kempf der skal stå i spidsen og sikre, at opløbet for 2. etape af Tour de France afvikles til perfektion og samtidig skaber opmærksomhed og branding af både Nyborg og Fyn.

Det er et kendt og anerkendt navn i den danske eventbranche, der 1. august begynder sit arbejde som projektchef for arbejdet omkring Tour de France i Nyborg.
Tue Kempf kommer med en bred og solid baggrund indenfor store events, og har haft ansvaret for en lang række større nationale og internationale begivenheder, blandt andet fodboldlandskampe og klubkampe i superligaen, Champions League, VM i Triathlon, TV-shows som Danmarks-indsamlingen og koncerter med danske og internationale navne.

- At Tour de France kommer til Nyborg og Fyn er kæmpe, kæmpe stort. Det er en af verdens absolut største sportsbegivenheder, og da jeg så muligheden for at blive en del af holdet i Nyborg, var jeg ikke i tvivl. Det er en virkelig stor og spændende opgave, vi står overfor, men det er netop den slags udfordringer, jeg brænder allermest for. Så jeg føler mig på en gang stolt, ydmyg og meget privilegeret over at være med på holdet, der skal sikre succesen omkring Tour de France i Nyborg, forklarer Tue Kempf.

Tour de France feltets ankomst til Nyborg forventes at samle op mod 100.000 mennesker i byen omkring 3. juli 2021 og er rent praktisk og organisatorisk en stor opgave.
Derfor besluttede byrådet, allerede kort efter Tour de France ruten i Danmark var offentliggjort, at søge efter en projektchef, der kunne løfte og eksekvere på allerhøjeste niveau.
 
Nyborgs nye projektchef er oprindeligt uddannet i TV- og reklamefilmsbranchen og har siden arbejdet med strategi, tiltrækning, udvikling og afvikling af store events,
- Jeg fornemmer, at alle i Nyborg er virkeligt glade og stolte over værtsrollen, og at hele byen er klar til at stå på tæer. Samtidig ligger Tour de France tæt op ad den fynske ”Bike Island strategi”, så  opgaven bliver at være med til at samle hele byen – og forhåbentlig hele Fyn - omkring indsatsen, så vi sammen kan skabe en fantastisk folkefest. Det er det, jeg vil knokle for, slutter Tue Kempf.
 
Tue Kempf tiltræder den nye stilling 1. august 2019.

For yderligere oplysninger, kontakt

Kenneth Muhs, borgmester Nyborg Kommune, tlf. 2159 9966.

Tue Kempf, projektchef Tour de France Nyborg Kommune, tlf. 4064 9090.

Fakta om Tue Kempf

45 år. Født i Nyborg og opvokset i Odense.
 
Tue Kempf er oprindelige uddannet i TV-branchen og har arbejdet som tekniker, producer, producent og direktør i TV- og reklamefilmsmiljøet. Han har i 12 år haft ansvaret for alle publikumevents i først OB og siden Odense Sport & Event og JVB Concerts. Har de seneste 2 år været selvstændig konsulent med særlig fokus på store events.
 
Tue Kempf har bl.a. haft ansvaret for over 1.000 events bl.a. internationale esport events, fodboldslandskampe og klubkampe i Superligaen, Europa- og Champions League, VM i triatlon, større TV-shows til DR og TV 2, Disney on Ice, koncerter med danske og internationale navne som John Mayer, Bob Dylan, Elton John, Volbeat, Sting, Mø, Roger Waters og Leonard Cohen. 
 
Han har været repræsentant i en række danske og internationale brancheorganisationer. Sidder i en række advisory boards og bestyrelser bl.a. i Odense Zoo.
 
Bor i en gammel lejlighed midt i Odense sammen sin kone Stina Willumsen, der er direktør for Strategi og Kommunikation i Energinet.
 
Far til 6 børn i alderen 2-23 år.

Sidst opdateret 28. juni 2019