For ottende gang afholder Nyborg Kommune Aktivitetsdag

I år har 875 medarbejdere tilmeldt sig Aktivitetsdagen 2019, der traditionen tro byder på både motion og socialt samvær. Forude venter der medarbejderne en eftermiddag med gå- og løbeture, cykling, volleyball- og petanqueturnering. Efterfølgende står programmet på fællesspisning, et musikalsk indslag og præmieuddeling i Tennishallen.

Aktivitetsdagen afholdes i år 14. maj i Nyborg Idræts- og Fritidscenter. Kl. 16.40 bydes medarbejderne velkommen af borgmester Kenneth Muhs på stadion. Efter en fællesopvarmning, sendes deltagerne ud i Nyborg Kommunes smukke natur, på enten gå-, løbe- eller cykelruten. Samtidig vil 18 hold dyste i en volleyballturnering, og 12 hold i en petanqueturnering på banerne ved stadion. I år har medarbejderne haft mulighed for at tilmelde sig en ny cykelrute, som går forbi Holckenhavn Fjord, Vindinge Å og Jagtenborg området. Undervejs på ruterne og i turneringerne skal medarbejderne i hold, løse opgaver ved tre forskellige poster, som blandt andet omhandler Nyborg kommune. 

På stadion vil der være forplejning i form af frugt og vand. For at tage hensyn til miljøet, har medarbejderne i år mulighed for, at fylde deres egen drikkedunk op med vand fra en vandbar. Ligesom de seneste år, vil der også være fokus på at mindske madspild, ved at medarbejderne har mulighed for at tage rester fra fællesbuffeten med hjem i doggybags. 

- Igen i år bakker medarbejderne flot op om Aktivitetsdagen i Nyborg Kommune. Det vidner om at medarbejderne er glade for at deltage i dagen, som er fyldt med aktiviteter og godt selskab. Aktivitetsdagen er en tradition, som jeg ser frem til hvert eneste år. Her mødes medarbejdere på tværs af afdelinger til forskellige fysiske aktiviteter, opgaver som skal løse i samarbejde, musik og fællesspisningen i Tennishallen. Det er en dag som giver god energi og bidrager til et bedre samarbejde blandt medarbejderne, udtaler borgmester Kenneth Muhs. Borgmesteren deltager i år på den lange gårute på 7 kilometer, som går gennem Sommerbyen ud mod Storebæltsbroen.

Når medarbejderne kommer i mål fra ruterne, og turneringerne er afsluttet, mødes medarbejderne til fællesspisning. I løbet af aftenen vil der være livemusik og præmieoverrækkelse, hvor vinderne af dagens holdopgaver, vil blive kåret. 

Kommunen støtter Aktivitetsdagen økonomisk. Aktivitetsdagen er samtidig støttet af flere lokale virksomheder, som blandt andet har sponsoreret bidrag til forplejningen. Ligeledes vil lokale foreninger hjælper med opsætning, nedtagning og afvikling af de forskellige aktiviteter. 

Program for Aktivitetsdagen 2019

Kl. 16.40: Velkomst v. borgmester Kenneth Muhs.

Kl. 16.50: Fælles opvarmning

Kl. 17.00: Startskud til aktiviteterne

Kl. 17.30: Startskud til den sene gårute

Kl. 18.40: Fællesspisning, livemusik og præmieoverrækkelser.

Alle ruter kan ses her

For yderligere oplysninger, kontakt

Kenneth Muhs, borgmester, tlf. 6333 7101, e-mail: kmu@nyborg.dk

Anne Mette Walmar Andersen, projektleder, tlf.6333 8105, e-mail: sund@nyborg.dk 

Sidst opdateret 13. maj 2019