Spis middag som en kongelig med Kongens Fadebur

Nyd en kongelig middag på Havnepladsen med udsigt til Kongeskibet Dannebrog.

I forbindelse med H.M. Dronningens sommertogt dækker Kongens Fadebur op til en 5-retters tasting middag inspireret af den officielle buffet, som gæsterne skal indtage på Dannebrog. Du vil kunne nyde en middag ved smukt opdækkede borde i et telt på Havnepladsen med udsigt til Kongeskibet Dannebrog og med diner musik på scenen udenfor.

Middagen tilberedes af råvarer fra lokale producenter, som det altid har været traditionen, når de kongelige kom til byen. Dengang åbnede Kongens Fadebur for rigelige mængder af mad og drikke. Det gør de også i dag.

Der er både mulighed for at komme til middag kl. 17.30 og kl. 19.30.
Begge middage er tilrettelagt, så du kan nå at se de officielle gæster gå ombord på Kongeskibet Dannebrog. Drikkevarer, der passer til den kongelige middag, kan købes ved standene på Havnepladsen og medbringes i teltet.

Bemærk venligst: Du bliver placeret ved 10-mandsborde, og vi anbefaler derfor, at du bestiller billet fælles med de gæster, du ønsker at spise sammen med.

Vind blomsterdekorationen

Bordene pyntes med blomsterdekorationer fra Art of Flowers. Hvert bord bliver pyntet med en smuk dekoration i vase, som bordets gæster får mulighed for at vinde efter middagen og tage med hjem med det samme. Billet til middagen gælder som lod til blomsterdekorationen.

Blomsterdekoratør Carina Sølberg Andersen, der ejer Art of Flowers er uddannet hos Erik Bering/Bering House of Flowers, der i mange år har leveret blomster til Kongehuset.

Køb billet

Én billet koster 200 kr. og inkluderer 5-retters tasting menu og én mulighed for at vinde bordets blomsterdekoration.

Drikkevarer, der passer til menuen, kan købes i standene i området.

Køb billet til:
Menu  I - kl. 17.30-19.00
Menu II - kl. 19.30-21.00

For yderligere oplysninger, kontakt

Judy Egholm, sekretariatsleder, tlf. 2396 3987, e-mail: info@kongensfadebur.dk

Sidst opdateret 14. maj 2019