I dag er der åbent hus om Byparken

Nyborg Kommune inviterer alle borgere med interesse for udviklingen i Nyborg til åbent hus, hvor vi går i dialog om den kommende bypark. Det foregår i dag torsdag 12. september mellem kl. 14-18 på Destilleriet, Holmens Boulevard 11, og arrangementet er åbent for alle.

Nyborg skal have en ny bypark. Det gamle DSB areal, syd for Nyborg Destilleri mellem Holmens Boulevard og Færgevej, skal omdannes til et grønt område med en stærkere forbindelse til vandet og attraktive rammer for ophold og fællesskaber. Hvad skal der til, for at parken bliver en positiv del af din hverdag i Nyborg?

Nyborg Kommune har gennem længere tid arbejdet med muligheder for udvikling af parken, og har igangsat en proces hvor beboere, lokalgrupper, mfl. deltager i dialog om, hvordan byparken kan bidrage positivt til området. Dette arrangement er for alle med interesse for Nyborgs grønne områder.

Dialogen skal hjælpe med at give input til, hvordan parken bliver en attraktiv og levende del af Nyborg både for områdets beboere såvel som resten af byen.

Der er ikke tilmelding til arrangementet, du møder bare op.

Sidst opdateret 12. september 2019