Benny Andreasen er nomineret til 'Årets Frivillige Idrætsleder'

Traditionen tro skal Årets Frivillige Idrætsleder findes og hædres. Otte stærke kandidater er nomineret til titlen.

Fra Nyborg Kommune er Benny Andreasen, Kullerup Refsvindinge Idrætsforening FRIF Badminton nomineret.

Siden Benny var 18 år har han været frivillig inden for badminton i Langtved. Da han efterfølgende flyttede til Refsvindinge, var han en af drivkræfterne bag at starte KRIF op. Han har været træner for ungdomsspillere, seniorer, og på nuværende tidspunkt har han 3 gange om ugen 60+ badminton, hvor der er mellem 100-110 spillere. Dette er en af Danmarks største afdelinger med 60+. Udover træningen er Benny også engageret i stævner, kommunemesterskaber, fællesspisninger, sommerlejre og inspirationskurser inden for badminton. I en alder af 74 år er Benny fortsat aktiv i bestyrelsen i KRIF Badminton, og bruger en stor del af sin fritid på at tiltrække nye medlemmer til klubben. 

Normalt foregår fejringen af Årets Frivillige Idrætsleder 2020 ved Fynske Bank Sportslørdag, Fyns største sportsfestival, til et stort og festligt arrangement. Dette er dog, grundet coronasituationen, ikke muligt. Fynske Bank Sportslørdag er derfor omdannet til et virtuelt og online format, som går under navnet Fynske Bank Sportsugen. Fra 18.-24. januar 2021 vil der blive sat fokus på at hylde, fejre og kåre det fynske idrætsliv, de frivillige og stjernerne.

Vinderen af prisen Årets Frivillige Idrætsleder bliver afsløret ved en online kåring 20. januar. Her kan nysgerrige og interesserede følge med hjemme fra sofaen via Facebook. Med titlen følger en SEJR-statuette designet af kunstneren Jens Galschiøt og et gavekort på 10.000 kroner.

For yderligere oplysninger, kontakt

Lars Andersen, fritidskonsulent, tlf. 2137 2771, e-mail: laan@nyborg.dk 

Sidst opdateret 22. december 2020