Bliv frivillig i Skovparkens Børnehus

Som frivillig kan du være med til rigtig meget sjov og masser af hyggelige aktiviteter. Fx at hjælpe til med mad, spille spil, fortælle historie, læse højt, lave med træ, sy- og væve, snakke og hygge.

Lidt om os

Skovparkens Børnehus er en integreret institution med børn i alderen fra 0 til 6 år. Det betyder at her er vuggestue og børnehave, hvor børnene har mulighed for at være sammen på tværs af alder især i ydertiderne. 

I løbet af en dag bliver børnene præsenteret for mange forskellige aktiviteter sammen med de voksne og børnene er lette at begejstre, når de møder voksne, som har en god ide. En typisk dag i Skovparkens Børnehus starter med morgenmad for de børn der har brug for at spise her, derefter er der forskellige tilbud børnene kan være med til ex. perler, tegning, modellervoks, lego eller lege med hinanden. 

Når alle er mødt ind er her morgenmotion hver dag med sang og bevægelseslege – en måde hvor vi får sagt goddag og velkommen til hinanden. Om formiddagen er der planlagt
forskellige aktiviteter i mindre grupper og det kan være i institutionen eller på ture ud i nærområdet. Hver torsdag formiddag er alle børn i hallen.

Når børnene har spist madpakker er det tid til en tur på legepladsen i al slags vejr. Når børnene kommer ind igen, skal de have lidt at spise inden det er tid til diverse aktiviteter og l eg inden forældrene kommer for at hente deres børn.

Som frivillig kan du...

Være med til rigtig meget. Og vi har hele tiden nye idéer til gode og hyggelige aktiviteter. Måske har du også selv en god ide eller noget du brænder for.

Det vigtigste for os, er at du har lyst til at være en del af huset og kan lige at være sammen med en masse skønne børn. 

Gode frivilligopgaver hos os er fx: 

  • At hjælpe til med madlavning
  • Spille spil
  • Lave puslespils-værksted
  • Lave historieværksted – læsning/fortælling
  • Lave træværksted
  • Lave Sy- og væveværksted
  • Snakke og hygge
  • Hjælpe til ved fødselsdage og arrangementer

Eller måske noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser.

Så er du glad for børn, og har du lyst til at være med på holdet, så kontakt:

Jane Rubæk, leder i Skovparkens Børnehus
Harevænget 30, 5800 Nyborg
Tlf. 6333 7062, e-mail: jaru@nyborg.dk 

Sidst opdateret 13. januar 2020