EDIT24 er udskudt indtil videre

Som følge af myndighedernes anvisninger vedrørende coronavirus, heriblandt at lukke alle skoler i to uger, er EDIT24 filmuger, -lokal galla’er og -finalen/FYNSK GALLA aflyst med
de planlagte datoer.

Der arbejdes på højtryk for at finde en løsning på en eventuel udskydelse af projektet, så alle de tilmeldte fynske skoleelever stadig har mulighed for at deltage i filmkonkurrencen i dette skoleår.

I løbet af de næste par dage vil FilmFyn planlægge, hvad det videre forløb omkring mobilfilmkonkurrencen vil være. Dette meldes efterfølgende direkte ud til de omkring 200 tilmeldte fynske lærere. Ønsket fra FilmFyns side er, at EDIT24 afholdes i videst mulige omfang, ud fra hvad der kan lade sig gøre i henhold til myndighedernes krav samt samarbejdspartnere og skolers mulighed for udskydelse.

Om EDIT24

EDIT24 er et unikt koncept, der giver elever i 4.-7. klasse på Fyn mulighed for at lave deres egen realfilm eller animationsfilm på mobil og tablet - fra idé til færdigklippet film.

I EDIT24-forløbet kommer alle lærere på workshop og senere i filmugerne inddeles eleverne i mindre grupper, som kaster sig over at skrive en synopsis til en kortfilm, optage klip til filmen på deres mobiltelefon eller tablet, klippe dem digitalt, arbejde med lyd for til sidst at uploade filmen til edit24.dk.

Formålet med EDIT24 er at få filmmediet ud til børn og unge, øge deres forståelse af film og give dem den hands-on-erfaring, som er afgørende for virkelig at kunne forstå filmens sprog.

Projektet er arrangeret af FilmFyn og støttet af Kulturregion Fyn og Kulturministeriet.

Læs mere om EDIT24 på www.edit24.dk

Du kan også møde EDIT24 på Facebook.

Se også www.filmfyn.dk 

For yderligere oplysninger om EDIT24, kontakt

Lenette Nagstrup Jensen, projektleder. E-mail: lenette@filmfyn.dk, tlf. 3110 2433.

Sidst opdateret 10. marts 2020