Om hjemmesiden

Formålet med hjemmesiden er at holde borgere, samarbejdspartnere og andre interesserede informeret om Nyborg Kommunes arbejde.

Selvbetjening

På hjemmesiden finder du en række selvbetjeningsmuligheder - dels præsenteret i en boks i højre kolonne (hvis det valgte emne har en selvbetjeningsmulighed), og dels præsenteret under Selvbetjening  i toolbaren i toppen af hjemmesiden.

Opdateringer, nyheder og pressemeddelelser

Informationerne på hjemmesiden bliver opdateret løbende. Der vil i bunden på alle sider være en "Sidst opdateret..." oplysning. På forsiden kan du holde dig ajour med pressemeddelelser og nyheder.

Du kan også abonnere på nyheder og pressemeddelelser eller som et RSS-feed.

Sådan bruger du hjemmesiden

Hjemmesiden har 4 hovedemner - Borger, Erhverv, Politik og Om kommunen - med hver deres information om netop dette område af kommunens arbejde. Klikker du på selve emnet, kommer du til en række underemner.

Du har altid adgang til hovedemnerne, uanset hvilken side du befinder dig på.

Alternativt kan du bruge hjemmesidens søgefunktion - den ligger øverst lige under de fire hovedemner.

Print siden

Hvis du ønsker udskrift af siden, skal du benytte browserens egen udskriftfunktion.

Sociale medier

Der er integration til de sociale medier, så det nu er nemt at dele sider og indhold med andre både til Google, Twitter og Facebook øverst i højre hjørne.

Links

Rundt omkring på hjemmesiden finder du steder, hvor du kan linke videre for at få mere information. Disse links vil enten være blå og og med en lidt større font eller blot have en understregning. Linksene vil føre dig videre til andre steder på hjemmesiden, til PDF- og word filer, e-mailadresser, eksterne links mv.

Foto

Nyborg Kommune har copyright på alle indsatte fotos. Det er ikke tilladt at kopiere fotos uden forudgående tilladelse.

Weborganisationen i Nyborg Kommune

Det overordnede ansvar for hjemmesiden har webmaster Line Bruun, tlf. 6333 7941, mobil: 2463 9463, e-mail: leb@nyborg.dk.

Sidst opdateret 03. juni 2020